Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

24/12 volts køleskab

Kr. 1.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Harleydreng (2)


Køleboks

12 v ubrugt
image_search_result
12 v ubrugt
175,-
Opdateret d. 24.02 kl. 12:02

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Køleboks"

Opret favoritsøgning

En brugt køleboks til camping finder du til en billig pris online på GulogGratis.dk


En brugt køleboks køber du billigt på GulogGratis.dk: Her er masser af campingudstyr til salg

Mangler du en køleboks til campingvognen? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og se udvalget af camping kølebokse til salg. Her finder du kølebokse med forskellige mål til el og gas samt med varm og kold funktion. Hvis det er en Domestic kølebox eller en 12V kølebox, du er på jagt efter, finder du også disse bokse til attraktive priser på GulogGratis.dk. Her er også andet tilbehør og udstyr på udsalg: Bliv klar til campingsæsonen med et brugt fortelt, campingbord, solsejl eller gasblus købt til en billig pris på GulogGratis.dk. Du kan også tage et kig på annoncerne med brugte campingvogne, autocampere, teltvogne og reservedele til salg.

Læs mere
På GulogGratis.dk er der salg af brugte camping kølebokse til gas og el

Køb en billig, brugt camping køleboks på GulogGratis.dk og brug den til at supplere campingvognens køleskab. Med en ekstra kølebox som supplement til køleskabet kan du holde grøntsager, smør, mælk og andre dagligvarer kølige i sommervarmen. I køleboksen kan du også få plads til flasker og dåser, så du altid har kolde drikkevarer ved hånden på campingferien. Du kan vælge mellem forskellige typer kølebokse; termoelektriske kølebokse, kompressorkølebokse og absorptionskølebokse.

Find en brugt camping køleboks på tilbud på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk er der forskellige kølebokse til campingvogne til salg. Blandt de mange annoncer kan du derfor finde netop den køleboks, som bedst matcher dit behov. I den forbindelse skal du tænke over, om køleboksen skal stå fast i campingvognen eller forteltet eller om boksen lejlighedsvist skal kunne tages med på udflugter. Du skal også finde ud af, om boksen skal køre på strøm fra bilen, el-nettet eller på gas i campingvognen.
Læs mindre