Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Isabella Sun shine A mål 975/ G18

Kr. 5.500,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør og udstyr / Solsejl"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt solsejl til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er salg af markiser til camping


Der er gode muligheder for at finde et billigt solsejl online på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe solsejl til campingvogn eller fortelt. Annoncerne med nye og brugte markiser til camping byder på Isabella solsejl, frontsolsejl, læsejl og trekantede solsejl i forskellige mål og farver samt med eller uden stænger til opsætning. Der er også en masse andet tilbehør og udstyr til camping til salg på GulogGratis.dk – det er her du finder et vinterfortelt, en cykelholder, et gasblus eller en køleboks til en billig pris, ligesom du kan gøre en god handel på en nye og brugte autocampere, campingvogne, teltvogne og reservedele.

Læs mere
Et brugt solsejl til en billig pris finder du på GulogGratis.dk: Her er frontsolsejl og læsejl til salg

Mangler du et solsejl til din campingvogn? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er brugte front- og læsejl på udsalg til attraktive priser. Et solsejl er syet af lette materialer og er nemme at sætte op og tage ned - derfor er det især en god løsning for de campister, som rejser fra sted til sted og ofte stiller campingvognen op et nyt sted. Der findes to solsejlstyper; dem som monteres direkte på campingvognen og dem sidder på fronten af et fortelt.

Gør en god handel på et brugt Isabella solsejl på GulogGratis.dk, hvor der sælges billige markiser

Du har masser af valgmuligheder på GulogGratis.dk fra de helt enkle solsejl uden sider og frontstykker til dem, der har sider, frontstykker, skillevæg og gardiner. Hvis du rejser meget, er et enkelt solsejl uden tag og sider et godt valg, fordi det næsten intet vejer og kan sættes op og tages ned i en fart. Et solsejl med sider, front og gardiner er en god løsning for fastliggeren, da det fungerer lidt som et samlesæt, hvor man efter humør og behov kan sætte hele sejlet eller dele af det op.
Læs mindre