Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

COMBI CAMP 6 PERS

Kr. 29.800,-

Sælgers annoncer Annoncer fra johnny87 (1)


Combicamp

Er du til combicamp? Find en brugt combi-camp på tilbud på GulogGratis.dk


Brugte combicamp Country og Valley sælges til billige priser på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du købe en billig combicamp; her sælges nemlig brugte combi camp til attraktive priser. Blandt de mange annoncer med brugte combi-camp finder du de populære modeller Valley, Country, Panda og Venezia comfort på udsalg. Du kan også give et bud på en brugt teltvogn eller camplet på GulogGratis.dk, hvor der er alt inden for camping til salg fra brugte campingvogne og autocampere til reservedele, tilbehør og udstyr. Hvis du og din familie ønsker at afprøve campinglivet, inden I investerer i en combicamp eller campingvogn, skal I i stedet tage et kig på annoncerne med udlejning.

Læs mere
GulogGratis.dk er stedet for salg af brugte combi camp: Køb en combicamp billigt online

Jagten på en billig combicamp kan du med fordel starte på GulogGratis.dk, hvor der er brugte combi-camp, camplet og teltvogne til salg til fornuftige priser. En combi camp giver stor frihed og mulighed for at være spontan; den er nemlig så let og hurtig at slå op og pakke ned, at I nemt kan køre hvorhen I vil og på kort tid kan flytte til en ny campingplads, når I får lyst til det. Selvom en combi camp er let at køre med, har den et rummeligt køkken og masser af bagageplads med mulighed for at opbevaring af cykler og andre store ting oven på vognen.

Tjek udvalget af brugte combi-camp til salg på GulogGratis.dk og køb en billig teltvogn online

En brugt combicamp, camplet eller teltvogn finder du til en billig pris online på GulogGratis.dk. Her kan du bl.a. købe combi-camp modellerne Valley og Country. Valley-modellen er et oplagt valg til familien, som ønsker optimal komfort, et komplet køkken, separate værelser til børn og forældre samt et stort fortelt, fast gulv og en rummelig bagageboks. Country er den trendy og smarte combi camp, som kan slås op og klappes sammen i et snuptag. Teltvognen har store aluhjul, fast låg med stor bagagebærer og frontboks til ekstra bagage.
Læs mindre