Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Camplet Concorde fra 2007

Kr. 19.500,-


Camplet

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Teltvogn / Camplet"

Opret favoritsøgning

Find en camplet på tilbud på GulogGratis.dk: Apollo og Concorde sælges til billige priser


Salg af brugte camplet på GulogGratis.dk: Køb Apollo og Concorde billigt online

En brugt camplet kan du finde billigt på GulogGratis.dk. Her sælges flere forskellige camplet-modeller til billige priser, derfor kan du gøre et godt køb på camp let Apollo, camplet Concorde og Safir eller Camp-Let varianterne Basic, Classic og Premium. Hvis en teltvogn ikke lige er dig, kan du lade dig friste af annoncerne med brugte campingvogne og autocampere fra Hobby, Knaus, Hymer, Wilk og Sprite. På GulogGratis.dk er der også reservedele, tilbehør og udstyr til camping på udsalg, ligesom du kan finde annoncer med udlejning og opbevaring af campingvogne.

Læs mere
En brugt camplet får du til en billig pris på GulogGratis.dk – her sælges også camplet udstyr

Brugte camplet er til salg på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe tilbehør og udstyr til din camplet. En Camp-Let er en teltvogn med køkken, senge, stort opholdsrum og rigelig bagageplads. Teltvognen giver derfor mulighed for at nyde alt det bedste ved campinglivet samtidig med at en camplet med sin kompakte størrelse er nem at håndtere, kræver mindre plads ved opmagasinering og giver frit udsyn bagud under kørslen.

Brugte Camp-Let og camplet tilbehør er til salg til en billig pris på GulogGratis.dk

Giv dit bud på en brugt camplet på GulogGratis.dk og få den til en billig pris. Teltvognene fås i tre forskellige størrelser; Basic, Classic og Premium. Basic-modellen er det økonomiske valg med plads til en lille familie, mens Classic har plads til en familie på fire, et godt køkken og mulighed for udvidelse. Premium, som er topklassen inden for teltvogne, har telt i akrylmateriale med gennemfarvede fibre, der bevirker et behageligt indeklima og optimal holdbarhed. Premium-modellen har luksus-detaljer i form af ventilation på begge sider af teltet, opbevaringskappe og overdækkede lynlåse.
Læs mindre