Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

En brugt Wilk campingvogn køber du til en billig pris på GulogGratis.dk


Salg af brugte Wilk campingvogne på GulogGratis.dk: Find din nye campingvogn online

Bliv campingvognsejer på GulogGratis.dk, hvor der er brugte Wilk campingvogne til salg til billige priser. Klik dig rundt blandt annoncerne med Wilk 650, S3 og S4, som fås i forskellige årgange og størrelser samt med varierende tilbehør og udstyr som fortelt, dobbeltseng, rundsiddegruppe og køleskab. Hvis du ikke finder den helt rigtige model her, kan du klikke dig videre til annoncerne med nye og brugte campingvogne og autocampere fra Bürstner, Hobby, Knaus, Adria og Dethleffs. Hvis du ikke er helt klar til at investere i din egen campingvogn, kan du i stedet tage et kig på annoncerne med udlejning. På GulogGratis.dk sælges stort og småt inden for camping fra campingvogne og autocampere til teltvogne, reservedele, tilbehør og udstyr.

Læs mere
Brugte Wilk campingvogne sælges billigt på GulogGratis.dk – her er også autocampere til salg

På GulogGratis.dk kan du give et bud på en brugt Wilk campingvogn – her er modellerne S4, S3 og 650 på udsalg til billige priser. Produktionen af Wilk campingvogne startede i 1950’erne, hvor firmaet blev grundlagt af Helmut Wilk. Siden da er produktionen vokset og udvidet med fremstillingen af autocampere. Wilks modelserier fås i forskellige varianter, og campingvognsmærket er i dag blandt Tysklands mest populære. Klik dig ind på GulogGratis.dk og find den helt rigtige campingvogn for dig og din familie.

Slip din indre campist løs og køb en brugt Wilk campingvogn på GulogGratis.dk

Der er et bredt udvalg af populære campingvognsmodeller fra Wilk til salg på GulogGratis.dk. Nogle af mærkets nyeste modeller hedder Vida og Sento. Vida byder på god plads, praktiske skabe, en hyggelig rundsiddegruppe og stemningsfuld belysning. Modellen er desuden familievenlig med børnesikre køjesenge, stor dobbeltseng, masser af opbevaringsplads og komfortabelt toiletrum. Rejsevognen Sento har høj sovekomfort, stort toilet- og baderum samt afstemt og optimalt placeret belysning. På Sento kan forteltet desuden monteres på begge sider af vognen.
Læs mindre