Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

2010 - Sprite Super 420 CT Incl. leveringsomkostning

Kr. 84.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra NH Camping AS (78)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Sprite"

Opret favoritsøgning

En brugt Sprite Cruzer eller Alpine Sport køber du billigt online på GulogGratis.dk


Der er brugte Sprite campingvogne til salg til billige priser på GulogGratis.dk

Når du lægger vejen forbi GulogGratis.dk, finder du et stort og varieret udvalg af nye og brugte campingvogne og autocampere på udsalg til særdeles gode priser. Blandt de mange annoncer kan du gøre en god handel på Sprite campingvogne i modellerne Alpine Sport, Cruzer, Europa, Super og Classic. Du kan også tjekke udvalget af nye og brugte Hobby, Knaus, Adria, LMC og Hymer campingvogne og autocampere – eller give et bud på en brugt teltvogn, reservedele eller tilbehør og udstyr til camping. Hvis du mangler opbevaringsplads til din campingvogn eller ønsker at leje en campingvogn, skal du i stedet besøge kategorien for udlejning og opbevaring.

Læs mere
Køb, bytte og salg af billige Sprite campingvogne på GulogGratis.dk: Sæt din campingvogn til salg i dag

På GulogGratis.dk sælges brugte Sprite Alpine Sport og Cruzer til billige priser. Swift Group, som er den største producent af campingvogne i England, fremstiller Sprite campingvogne på firmaets fabrik i den engelske by Cottingham. Filosofien bag produktionen er at fremstille højkvalitets campingvogne ved brug af holdbare materialer og innovative fremstillingsteknikker. Alle Sprite-modeller lever op til gældende sikkerhedsstandarder, har et elegant look og en høj bokomfort.

Der er brugte Sprite campingvogne til salg til billige priser på GulogGratis.dk

Er du til Sprite Alpine Sport eller Cruzer? Begge campingvognsmodeller er til salg til billige priser på GulogGratis.dk. Alpine Sport har et moderne og tidløst design med slanke linjer. Campingvognen er højisoleret, byder på god luftcirkulation og panorama tagvindue. Cruzer-modellen er højisoleret og udmærker sig ved et højt udstyrsniveau samt fremragende køreegenskaber. Indvendigt er modellen indrettet i varme, afstemte farver med kraftige hynder, forskåret gulvtæppe og LED belysning, som skaber en harmonisk atmosfære.
Læs mindre