x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 45057544
i søgefeltet og klik søg

2020 - Sprite Cruzer 635 SR Nyhed Sprite Cruzer 635 SR med dobbeltseng hos Camping-Specialisten.dk Silkeborg

Kr. 253.900,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Sprite Cruzer 635 SR, årg. 2020
Sprite Cruzer 635 SR med dobbeltseng hos camping-specialisten.dk

Som noget helt nyt i Sprite Cruzer serien, kommer der nu en stort dobbeltaksel model 635 SR. En helt ny model til det europæiske marked, med bl.a. stort køleskab, King Size seng og meget mere.

En ny dobbelt akslet vogn Cruzer 635 SR. Med en indvendig længde på 6,27 meter og en indvendig bredde på 2,33 meter giver denne model en helt ny dimension til Cruzer serien.

Nyt grundrids Cruzer 635 SR: Ekstra bred med dobbeltaksel med fritstående dobbeltseng med omfattende standardudstyr og et stort køleskab
(Slimline) på hele 132 liter.

Takket være sit fuldt udstyrede køkken tilbyder Cruzer stil og komfort samt madlavning som derhjemme. Komfuret består af en kombination af 3 gasblus og 1 el-plade, bageovn med grill funktion, mikrobølgeovn og et stort 132 ltr. køleskab med fryseboks. Både køleskab, komfur og ovn er anbragt modsat forteltet, så varmen kan ledes direkte ud i det fri. Køkkenet har en bordplade med en stærk ridsefast overflade, et luksus blandingsbatteri og løs drypbakke med rum til opbevaring. Væggen bag køkkenvasken er i akryl og har indirekte belysning, hvilket giver en smuk belysning. Masser af lys og god plads er opskriften på den eksklusive fornemmelse af velvære i denne vogn.

Vognen er udstyret med Smart ++ konstruktionen derfor garanterer Sprite, at din campingvogn er modstandsdygtig over for fugt- og vandindtrængen, og vognen får dermed en længere levetid. Front, bagende, tag og sideplader er udelukkende lavet af glasfiber både ud- og indvendig og beskytter dermed din campingvogn. Hertil kommer, at gulvet i campingvognen er forsynet med en bundplade, der ligeledes er fremstillet af glasfiber (GFK), der ydermere beskytter vognen imod fugt.

For at sikre dig og din familie en god nattesøvn har alle faste senge ?Duvalay Duvalite? ergonomiske madrasser, som bidrager med en behagelig harmoni i temperatur og tryk reduktionen, samtidig med at madrasserne er slidstærke. Siddegruppen har kvalitets hynder med ekstra polster og springindlæg.

Sprite Cruzer De-Luxe pakken er inkl. i prisen:

? Alu-fælge
? Sky-Roof
? Radio-CD-MP spiller
? Truma Combi 4 til varmt vand og opvarmning, med digital styringsenhed.

Værdi kr. 6.900,-

Et avanceret vandsystem betyder, at vandvarmeren både kan køre på gas og strøm.

Som i kan se og læse er denne vogn udstyret med alt hvad hjertet begærer virkelig en vogn for feinschmeckere, en vogn der bare skal ses.

Egenvægt: 1600
Totalvægt: 2000
Ejerforhold : Egen
Stel nr. : SGDTT3GSWL1036778
Totallængde cm. : 799
Bredde i cm. : 233
Garanti : Fabriksgaranti
Kan ses i butik : fra november/december 2019
Placeringsadresse : Camping-Specialisten.dk - Silkeborg
Siddepladser : 6
Sovepladser : 4
A-mål cm. : 1052

Dobbeltseng, Fritstående db.seng, Endesiddegruppe, Gas Testet, Påløbsbremse, Stabilisator, Boogie aksel, Alufælge, 3 gasblus, Bestikbakke, Gasovn m/blæser, Varme, Udstyr, Reservehjul m/holder, Fluenetsdør, Lamelbund, Midi tagluge, Thetford toilet, Kassettetoilet, Queens Bed, Fluenetsdør, Centralt lysanlæg, Hjørnelys i siddegrp., Senge-spots, LED lys, 12 V. Omformer, Cd-radio m/MP3, Fladskærmsholder, Affaldsspand, Ovn, Mikroovn, Varmtvand, Fast vandtank, Vindue i dør, Serviceklap, Forteltlampe, Køleskab, Truma Combi Varme
Flere detaljer:
Årgang årg. 2020 Egenvægt 1.600 kg
Totalvægt 2.000 kg Sengepladser 4 sengepladser
Model/variant Cruzer 635 SR

Se også disse lignende annoncer