Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Finsk helårsvogn med gulvvarme
25.000 kr.

Finsk helårsvogn med gulvvarme

Her har I mulighed for at købe en helt genial finskbygget vogn. Mærket er i dag absorberet af svenske Polar. Vognen har formidable køreegenskaber. Kører sikkert og økonomisk. Slingerkobling. Høj kval...
Her har I mulighed for at købe en helt genial finskbygget vogn. Mærket er i dag absorberet af svenske Polar. Vognen har formidable køreegenskaber. Kører sikkert og økonomisk. Slingerkobling. Høj kvalitet: God polstring selvom betræk er fra en anden tid. Myggenet i alle vinduer. Fint køleskab 12/230/gas. Tre blus og en gasbageovn, som burde være standard i alle vogne. Alt kører 12 volt, så man kan klare sig uden strøm et par dage. Nyt batteri og lader. Gulvvarme som kører både på el og gas. Tørring i skabe. Ventilation under magasinbund, bag ryglæn og skabe sikrer et fantastisk indeklima. Ingen dårlig lugt. På billeder ses en køje over fast dobbeltseng. Vi har haft 2 små børn til at sove der, men senere har de sovet i rundsiddegruppen foran. Køjen er til 75 kg. Kan klappes sammen, men vi bruger den som stuverum. Der følger en posemarkise med sider med, samt et let nylon rejsetelt. Alt er slidt som man må forvente af en vogn fra 1997. Men vi har passet på den, og været glade for den i over 10 år. Brugt 5-6 uger om året. Sidst den var til service opdagede man lidt fugt i alle hjørner ved håndtag. Skaden er stoppet, og den skal nok holde en god årrække frem. Prisen er sat derefter. Man kan ikke se eller lugte noget inde eller ude.
3000 Helsingør
Jacob
0 annoncer ?
Se butik (0)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.