Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Safari

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Safari"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk kan du købe den lille, fikse Safari 280 og 315 campingvogn billigt


Find en brugt Safari campingvogn til en billig pris online på GulogGratis.dk

Hvis du tænker på at investere i en campingvogn eller står og mangler campingudstyr til den kommende ferie, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk. Her er salg af alt inden for camping fra campingvogne og autocampere til teltvogne, reservedele, tilbehør og udstyr. Tag f.eks. et kig på annoncerne med brugte Safari 315, 280 og 280 T, som er på udsalg til billige priser. På GulogGratis.dk fås de tre modeller i forskellige årgange og med varierende udstyr og tilbehør. Du finder naturligvis også nye og brugte campingvogne fra andre kendte producenter som Hobby, Knaus, Adria og Bürstner til salg på GulogGratis.dk.

Læs mere
GulogGratis.dk er stedet for salg af brugte Safari 280 og 315 campingvogne

Det er på GulogGratis.dk, du finder den lille, fikse Safari campingvogn til salg til en billig pris. De efterspurgte campingvogne fremstilles i Polen, og deres popularitet skyldes bl.a. den lave vægt, som betyder at campingvognen kan trækkes af alle biler med en anhænger. Safari er altså en af de mindste og billigste campingvogne på markedet, og modelprogrammet omfatter de tre vogne 315, 280 og 280 T, som er fremstillet i helstøbt glasfiber, er nemme at vedligeholde og billige at reparere. 280 T har desuden hævetag; vognen har derfor en lav totalhøjde under kørslen, men ved ophold på campingpladsen kan taget hæves, så der er mulighed for at stå oprejst inde i vognen.

Den lille, fikse Safari campingvogn er til salg online: Køb 280 eller 315 billigt på GulogGratis.dk

Hvis du vil have en billig campingvogn, skal du købe en brugt Safari 280 eller 315 på GulogGratis.dk. Du kan også vælge at leje en campingvogn – på den måde, kan du afprøve campinglivet, inden du investerer i en vogn. På GulogGratis.dk finder du masser af annoncer med udlejning af campingvogne, som kan danne rummelige og komfortable rammer om en god campingferie for hele familien.
Læs mindre