Galleri annoncer
1997. Knaus Azur

1997. Knaus Azur

35.000 kr.

Dobbeltseng i for. Siddegruppe med hæve/sænkebord i bag. Køkken med 3 gasblus, køleskab med fryser. Toilet med brusebund. Desuden er der : Senge-spots, Truma blæsevarme, Varmtvand, Rullegardiner/myggenet, Slingerkobling samt Ventura fortelt med fiberstænger. BESKRIVELSE : En pæn og velholdt rejsevogn Knaus, der er tale om en lille fin vogn med en rigtig god indretning, så man virkelig kan føle sig godt tilpas, slappe af og bare nyde ferien. KAN NEDVEJES GRATIS, kan lev. overalt i DK. Finansering tilbydes : 5,99% rente min 20% i udbetaling. Finansieres som blancolån 0,- i udbetaling : 6,49% Ring for fremvisning (vi fremviser gerne når I har tid også aften og weekend efter aftale. Sms besvares ikke) PS evt bytte med anden vogn. Forbehold for tekstfejl.

Grindsted·i går·Grindsted-Caravan

Ny
Knaus 451

Knaus 451

39.000 kr.

Vi vælger og sælges vores vogn da vi ønsker en køjevogn da vi har fået en lille ny.. Vogn er en dejlig vogn hvor alt bare spiller i den.. vogne har dejligt nyt telt fra 2019. Plus en markise. Alt virker i vogne både gas og el.. der gas alarm i vogne vis den sku blive utæt. Vågne bliver gasteste her inde få en måned vis den ik bliver solgt.. den har haft en fugt skade oppe foran. Som er blevet lavet inde vi købte den ved forhandler. Dette kan ses. Men ude noget. Er man fiks på fingrene. Så sætter man noget tapet på. Der følger bord og to stole med til. Cykle holder.. plus en god topmadras med til sengen. Ellers skriv få mere info

Fredericia·man.·

Ny
Knaus sunwind

Knaus sunwind

21.995 kr.

Det er en fin begynder vogn kan leveres synet til 24.995.- og ikke synet til 21.995. Der medfølger: 3 sæsoner gammelt fortelt 3 meter i dybde med gulvtæppe. Gas ovn til fortelt. Gas grill. kabel tromle EU stik både han og hun og div. til selve campingvognen. Har mere der kan følge med mod merpris. Har en gammel haglskade. Lidt fugt skade efter tidligere ejer har brugt en højtrygsrenser til rengøring for 5 år siden. Der er ikke kommet vand ind siden.

Engesvang·lør.

Fremhævet