Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

2018 - Kabe Classic 470 XL XV2 Næsten ny Kabe 470 fra Campinggaarden Ormslev

Kr. 199.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Campinggaarden Ormslev (157)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Kabe"

Opret favoritsøgning

Leder du efter en campingvogn på tilbud? Køb en brugt Kabe campingvogn på GulogGratis.dk!


Billige Kabe campingvogne og autocampere er til salg på GulogGratis.dk

Hvis du og din familie drømmer om at tage på campingferie i år, skal I starte med at tage et kig på GulogGratis.dk. Her sælges alt inden for camping fra nye og brugte campingvogne og autocampere til teltvogne, reservedele og camping udstyr. Se f.eks. de mange annoncer med billige campingvogne fra Kabe og giv jeres på en Royal, Safir eller Ametist - eller lad jer friste af en brugt Hobby, Hymer, Knaus eller Adria campingvogn, som kan blive jeres til en billig pris, når I handler gennem GulogGratis.dk. Er I mere til at leje end at eje? Så finder I naturligvis også annoncer med udlejning af campingvogne på GulogGratis.dk.

Læs mere
Salg af brugte Kabe campingvogne til billige priser finder du på GulogGratis.dk

Start campingferien online på GulogGratis.dk, hvor der er brugte Kabe campingvogne og autocampere på udsalg til billige priser. Den skandinaviske producent begyndte fremstillingen af campingvogne i starten af 1960’erne og råder i dag over en 12.000 kvadratmeter stor fabrik i Småland. Kabe har udviklet egne systemer inden for varme og ventilation til fritidskøretøjer – derfor er producentens campingvogne forsynet med firmaets eget gulvvarmesystem og plastikstrøer med indbyggede luftkanaler. Kabes campingvogne er således bygget til helårscamping i det skandinaviske klima.

Det er på GulogGratis.dk, du finder en brugt Kabe campingvogn eller autocamper til en billig pris

Ønsker du dig en campingvogn fra Knabe? Køb den brugt til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor alle de populære modeller fra den svenske producent er til salg. Den velkendte Kabe-model Royal fås i flere forskellige størrelser, så den både passer til par og større eller mindre familier. I Kabes ædelstensserie er den kompakte og lette Briljant den mindste model, mens storsælgeren Smaragd har enkeltsenge og en bekvem siddegruppe. Ametist er kendetegnet ved praktiske, bekvemme løsninger med dobbeltseng og køjesenge i flere planer, hvor modellen Safir byder på et stort toiletrum med separat brusekabine og op til fem faste sengepladser.
Læs mindre