Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

2003 - Cabby Comfort Edition 55

Kr. 74.880,-

Sælgers annoncer Annoncer fra brohallen.dk (21)


Cabby

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Cabby"

Opret favoritsøgning

Find en Cabby campingvogn billigt på GulogGratis.dk: Her er brugte campingvogne til salg


Der er salg af billige Cabby campingvogne online på GulogGratis.dk

En brugt Cabby campingvogn køber du til en billig pris på GulogGratis.dk. Udvalget tæller bl.a. brugte Cabby modeller Caienna, Comfort og Cisum i varianterne 800 QXT, 620 og 570+ f3 samt helt nye campingvogne årgang 2014. Der sælges naturligvis også andre mærker på GulogGratis.dk – gør f.eks. en god handel på en brugt campingvogn eller autocamper fra Hobby, Adria, Bürstner eller LMC online. I det hele taget finder du alt inden for camping på udsalg på GulogGratis.dk fra teltvogne og reservedele til tilbehør og udstyr. Hvis du og din familie har fået lyst til at leje en campingvogn til sommer, skal I tage et kig på annoncerne med udlejning på GulogGratis.dk, hvor I også kan finde opbevaring til jeres vogn.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges brugte Cabby campingvogne til en billig pris

Hvis du er på udkig efter en billig, brugt Cabby campingvogn, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er såvel nye som brugte campingvogne til salg. Den svenske campingvognsvirksomhed har hovedsæde i Kristinehamn i Värmland, hvor Cabby også producerer sine mange campingvognmodeller som både tæller helårs- og familievogne. Firmaets svenskproducerede campingvogne er særligt tilpasset det nordiske klima og byder også på funktionelt design og høj boligkomfort.

Der er nye og brugte Cabby campingvogne på tilbud på GulogGratis.dk

GulogGratis.dk er stedet for køb, bytte og salg af nye og brugte Cabby campingvogne. Med særdeles god isolering, gulvvarme og veltilpassede luftspalter er de svenskproducerede campingvogne skabt til det nordiske klima. Også sikkerheden er i top med et velafbalanceret chassis og et stabilt karosseri, der i samspil med Cabby Safety System gør vognene sporstabile og lette at trække. Hertil kommer ATC, som forhindrer campingvognen i at slingre og AKS-sikkerhedskoblingen, der virker stabiliserende. Cabbys særlige Power Lock-teknik låser overgangende mellem tag, front og vægge, hvilket gør vognen både stærk og stabil.
Læs mindre