Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

2006 - Bürstner Belcanto 455 TS Pæn og velholdt vogn med godt udstyr fra Hinshøj Caravan A/S

Kr. 64.950,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Hinshøj Caravan AS (102)


Bürstner

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Campingvogne / Bürstner"

Opret favoritsøgning

Brugte Bürstner campingvogne og autocampere sælges billigt på Guloggratis.dk


Online salg af Bürstner campingvogne på GulogGratis.dk: Køb en billig autocamper på nettet

Der er såvel nye som brugte Bürstner campingvogne og autocampere til salg til en billig pris på GulogGratis.dk. Blandt annoncerne finder du de kendte Bürstner-modeller Averso, Ventana, Club og Fun på udsalg til billige priser. Du kan også finde campingudstyr på tilbud på GulogGratis.dk, hvor der ligeledes sælges campingvogne og autocampere fra Knaus, Tabbert, Adria og Dethleffs samt teltvogne, reservedele, tilbehør og udstyr til camping. Hvis det er udlejning og opbevaring af campingvogne, du er interesseret i, finder du naturligvis også dette på GulogGratis.dk.

Læs mere
Tag et kig på GulogGratis.dk, hvis det er en billig, brugt Bürstner du ønsker dig

De populære Bürstner campingvogne kan du købe brugt og billigt på GulogGratis.dk. Den velkendte producent har mange års erfaring med fremstillingen af campingvogne og autocampere og tilbyder flere serier med mange forskellige modeller. I produktionen af topkvalitets og detaljerige campingvogne har Bürstner fokus på sove-, køkken- og badekomfort samt et højt udstyrsniveau i den enkelte vogn.

Gør et billigt køb online: Brugte Bürstner campingvogne er til salg på GulogGratis.dk

Er du til Averso, Ventana, Club eller Fun? Der er mange forskellige Bürstner campingvogne til salg på GulogGratis.dk. Vælger du den populære Averso, får du en kompakt rejsevogn, som er velegnet til mindre biler. Selvom Averso er en campingvogn i mellemklassen, har den masser af standardudstyr samt et smart anti-slingresystem, som medvirker til en mere stabil kørsel med vognen. På GulogGratis.dk sælges der nysynede campingvogne med og uden fortelt samt vogne med enkelt- eller dobbeltsenge.

Læs mindre