Galleri annoncer
2001 Adria Unica B 502 UP

2001 Adria Unica B 502 UP

40.000 kr.

Fransk seng samt Toilet/brus og håndvask arrangement bagerst ved siden af dobbeltseng. Rundsiddegruppe med hæve/sænkebord i for. Hjørnekøkken i midten med 3 gasblus og køleskab med fryser. Desuden er der varmt vand, Stor Heki tagluge, Truma blæsevarme, servicluge, slingerkobling og et flot Isabella Ambassadore fortelt. BESKRIVELSE : En pæn/velholdt vogn fra Adria med den meget populære indretning hvor man har toilet og vaskearrangement ved siden af den franske seng hvilket skaber meget luft/plads i vognen så man virkelig kan føle sig godt tilpas, slappe af og bare nyde ferien. KAN NEDVEJES GRATIS, kan lev. overalt i DK. Ring for fremvisning (vi fremviser gerne når I har tid også aften og weekend efter aftale) PS evt bytte med anden vogn. Forbehold for tekstfejl.

Grindsted·i går·Grindsted-Caravan

Ny
Adria Campingvogn

Adria Campingvogn

39.900 kr.

Virkelig flot og velholdt vogn med god indretning. Enkelsenge samt siddegruppe der kan omdannes til dobb. seng, samt masser af skabsplads. Køkken med 3 gasblus, køleskab og vask. Badeværelse med toilet og håndvask. Isabella Crown Silver fortelt, samt 4 stk. campingstole og lille campingbord medfølger. Der er monteret beslag til cykelstativ, samt installeret batteri så lys og vandpumpe virker uden at der er tilsluttet 230V. Køkken grej og service medfølger, så den er lige klar til at køre på ferie.

Nykøbing F·tir.

FÅ SOLGT DIN CAMPINGVOGN

FÅ SOLGT DIN CAMPINGVOGN

50.000 kr.

CampingKongen KØBER ALLE Campingvogne fra 1997 og op! Priser fra 0-120.000DKK Får I ikke brugt Jeres Campingvogn som planlagt, eller skal I opgradere til en nyere model? Så send en besked I DAG og få et uforpligtende tilbud retur Vi KØBER ALLE vogne ind i ren handel og tilbyder GRATIS afhentning i hele DANMARK, samt afmelder nummerpladen GRATIS. - Slip for at spilde tiden med useriøse handlende - Undgå bøvl og ballade EFTER handlen - Slip for at rengøre og transportere din Campingvogn - Slip for at synsklargøre vognen i forbindelse med ejerskifte - Afhentning direkte på din privatadresse eller fastlæggerplads - Afhentning af vogne uden nummerplade - Køber også gerne Campingvogne med skader/fugt - Udfyld formularen på www.CampingKongen.dk - så får du hurtigt et tilbud retur. De fleste vogne hentes indenfor 24 timer! Send gerne: + Info omkring mærke/model/årgang + Evt. Skader/fugt + Evt. Udstyr såsom fortelt, mover, aircondition mv. + Meget gerne billeder + Din forventede pris Søgeord: Adria , Cabby , Dethleffs , Hobby , LMC , Caravelair , Knaus , Kabe , Solifer , Sterckeman , Sprite , Eifelland , Køjevogn , Fendt , Delta , Chateau , Eriba , Hymer , Polar , Tabbert , Wilk , Weinsberg

Tørring·tir.·Campingkongen.dk

Fremhævet
Adria 502 UK køjevogn

Adria 502 UK køjevogn

54.500 kr.

Adria 502 UK Køjevogn – Nysynet 4/4-24 Rigtig fin nysynet køjevogn fra 2001 med 2 køjer i fuld bredde bagerst i vognen. Stor siddegruppe i for lavet om til fast seng (kan dog fjernes uden spor), hvor der er lavet læselys til hver side af sengen – originale hynder medfølger til siddegruppen. Siddeplads i midten, som også kan laves om til en sengeplads, så i alt 5 sengepladser. Køkken vender væk fra fortelt, hvilket giver køleskab bedst mulighed for, at køle uden stort elforbrug. Ny gasovn sat i vognen i 2019, hvor vognen også er blevet gastestet. Der er ingen fugt i vognen. Toilet ved siden af køjer, hvor tømning sker væk fra fortelt, altså på bagsiden af vognen. Der er lavet en ”træk ud” anordning under køjerne, hvor der er monteret en aflang dørk plade, som kan bruges som bord eller til ekstra opbevaring. Fortelt er Isabella Penta med dørmarkise købt ved Antons camping i 2019, brugt i 3 sæsoner, altid grundigt rengjort inden nedpakning til vinter. Der er Isabella klikgulv i forteltets fulde størrelse samt Isabella gulvtæppe. Der er alt med fra pløkker til strømkabel, så den er klar til at sætte op. Køleskab i fortelt og Zibro ovn kan medfølge for merpris, ellers følger alt andet med. Der medfølger også en Flamme pose markise på 4.10m. En vogn, der er klar til fastlægger livet, som vi har været rigtige glade for. Vores børn er blevet for store til camping, derfor vil vi nu sælge vognen videre til en familie, som gerne vil prøve campinglivet.

Stoholm Jyll·søn.

Campingvogne opkøbes

Campingvogne opkøbes

Købes 45.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes !! Også med fugtskader og defekter :) 0-85000kr ! Årgang 1990?>. Tlf : 25562020 !! Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi køber selvfølgelig også vogne til salg herhjemme i Danmark, og giver gode priser for dem ! Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning! Søgeord: Adria , Cabby , Dethleffs , Hobby , LMC , Caravelair , Knaus , Kabe , Solifer , Sterckeman , Sprite , Eifelland , Køjevogn , Fendt , Delta , Chateau , Eriba , Hymer , Polar , Tabbert , Wilk , Weinsberg

Viborg·11. apr.·Merkur Biler

Skal du have solgt din campingvogn ??

Skal du have solgt din campingvogn ??

Købes 45.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes !! Gerne med fugtskader og defekter ? 0-85000kr ! Årgang 1990?>. Tlf : 25562020 !! - Mail : Jtjob A outlook.dk Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning!

Viborg·11. apr.·Merkur Biler

Campingvogne opkøbes til eksport

Campingvogne opkøbes til eksport

Købes 45.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes - Gerne med fugtskader og defekter. 0 - 85000kr ? Årgang 1990 og frem. Evt ældre hvis de er store. Tlf : 25562020 mail : jtjob_outlook.dk !! Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi køber selvfølgelig også vogne til salg herhjemme i Danmark, og giver gode priser for dem ! Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning! Søgeord: Adria , Cabby , Dethleffs , Hobby , LMC , Caravelair , Knaus , Kabe , Solifer , Sterckeman , Sprite , Eifelland , Køjevogn , Fendt , Delta , Chateau , Eriba , Hymer , Polar , Tabbert , Wilk , Weinsberg

Viborg·11. apr.·Merkur Biler

Alle mærker købes !!

Alle mærker købes !!

Købes 45.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes !! Også med fugtskader og defekter :) 0-85000kr ! Årgang 1990?>. Tlf : 25562020 !! Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi køber selvfølgelig også vogne til salg herhjemme i Danmark, og giver gode priser for dem ! Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning!

Viborg·11. apr.·Merkur Biler

Fugtskadede campingvogne opkøbes !

Fugtskadede campingvogne opkøbes !

Købes 35.000 kr.

Næsten alle slags Campingvogne opkøbes - Gerne med fugtskader og defekter. 0 - 85000kr ? Årgang 1990 og frem. Evt ældre hvis de er store. Tlf : 25562020 mail : jtjob A outlook.dk !! Vi opkøber primært vogne til eksport, gerne med skader eller fugt, Og også gerne fastligger vogne uden papirer. Vi køber selvfølgelig også vogne til salg herhjemme i Danmark, og giver gode priser for dem ! Vi henter i hele landet, også gerne Fyn og Sjælland, og vi tager gerne campingvogne der har stået længe. Nummerplader afmeldes straks, og vognene køres hjem på prøveplader, din sikkerhed for at vægtafgift og forsikring refunderes med det samme. Send gerne en forespørgsel på SMS eller mail, vi svarer indenfor 24 timer. Beskriv gerne vognen, og vedhæftet et par billeder og en forventet pris. Hurtig afhentning og afregning!

Viborg·11. apr.·Merkur Biler

Adria Unica 432

Adria Unica 432

39.900 kr.

Fin og velholdt begyndervogn med næsten nyt fortelt. Registreret første gang år 2000. Egenvægt 875 kg. med tilladt totalvægt på 1100 kg. God indretning med dobbelt seng på tværs i den ene ende, køkken og toilet i midten og siddegruppe i den anden ende. Siddegruppen kan også laves om til seng. En campingvogn der er nem at komme rundt med og som passer fint til parret, som vil prøve campinglivet af. Der er fin plads til opbevaring af bord, stole mv under sengen. Og fin skabsplads til tøj mv. Vi har haft nogle gode ferie i campingvognen men har nu et andet behov, så derfor skal den videre Eftersom vi lige har opdaget en mindre fugtskade er vi åben for bud

Skals·24. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Adria

Lup med søgeord i