Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Ford Transit Autocamper
60.000 kr.

Ford Transit Autocamper

Ford Transit Camper Van Først og fremmest: se flere billeder her: https://imgur.com/a/TmDMbO9 Hej! Vi skal desværre sælge vores hjemmebyggede autocamper. Den kører som en drøm, og har snildt fået os...
Ford Transit Camper Van Først og fremmest: se flere billeder her: https://imgur.com/a/TmDMbO9 Hej! Vi skal desværre sælge vores hjemmebyggede autocamper. Den kører som en drøm, og har snildt fået os igennem Europa. Den er perfekt til unge sjæle der vil på eventyr! Den kører 11.5 km/l (målt med blandet bjerg/landevejskørsel). 2.2l 110HK. Autocamperen er afregistreret og uden afgift men kan prøvekøres med prøveplader. I køkkenet er der rindende vand med 2*10 liter dunke (den ene er godkendt til at drikke af, den anden er til spildevand). Autocamperen er isoleret med østrigsk fåreuld og to gardiner foran og bagi som til sammen holder kulden ude. Der er to startbatterier til diverse forbrug og et stort (55kg!) Renogy forbrugsbatteri tilkoblet det elektriske system. Der er et 300W solcelleanlæg fra Renogy med følgende dele: - Renogy BT-1 Bluetooth Module - Rover Li 20A MPPT Charge Controller - 3x100W Renogy Mono Solar Panel - 1100W Inverter Pure Sine Wave I det elektriske system er der adskillige sikringer og en sikringsboks med individuelle sikringer til hver udgang. Forrest i bilen er der 3 USB udgange til opladning af telefoner mm. Bagerst er der 4 USB udgange samt tre 220V strømudtag til computer etc. Bakspejlet er en elektronisk skærm, koblet med et bakkamera med indbygget hukommelse og optager konstant. Der er RGB LED lys gennem bilen samt en hyggelig lyskæde og lys under sengen. Sengen er 190cm lang når den er lagt op. Der er tre ekstra dele som lægges på bænken for at forlænge sengen til at sove i. Ikke udredt er sengen 150cm. Der medfølger to lagen, men et ekstra lagen anbefales. Der medfølger alt hvad man har brug for: - Gasblus m. tre gasdåser - To gryder m. låg - 4 store + 4 små tallerkener og 4 skåle - 2 campingstole - Campingbord - 4 store + 4 små plastikbøtter - Markise - Værktøjskasse med ting til det elektriske system - 6 bedrollers til opbevaring under sengen - Elektrisk kølerboks Køb den i dag, pak i aften og tag afsted imorgen!
7000 Fredericia
2864
1 annoncer ?
Se butik (1)
Tjek stavning og filtre, forsøg med et bredere søgeord eller opret en favoritsøgning og få besked, når nye annoncer kommer online.