Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Varmtvandsbeholder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"VVS / Varmtvandsbeholder"

Opret favoritsøgning

En billig varmtvandsbeholder får du på GulogGratis.dk: Køb en brugt akkumuleringstank online


Brugte varmtvandsbeholdere sælges online til billige priser på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk er der nye og brugte varmtvandsbeholdere til salg til billige priser. Blandt de mange online annoncer finder du varmtvandstanke til fjernvarme, olie- og træfyr samt akkumuleringstanke. Vandvarmerne fås med forskellig kapacitet på bl.a. 60 liter og 110 liter. Du kan også finde et godt tilbud på andre VVS artikler på GulogGratis.dk, hvor der sælges alt fra radiatorer og regulatorer til vandpumper og cirkulationspumper. Kategorien for byggematerialer tæller også annoncer med nye og brugte klinker, fliser, mursten og ventilation.

Læs mere
Giv dit bud på en brugt varmtvandsbeholder på GulogGratis.dk og få den til en billig pris

Trænger din varmtvandsbeholder til udskiftning eller har du brug for en beholder med større kapacitet? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og find en brugt varmtvandstank til en billig pris. Som regel er varmtvandsbeholdere indlejret i et oliefyr, gasfyr eller i en lokal beholder med indbygget varmeveksler. Ofte er en varmtvandstank dog en separat enhed med en varmekilde f.eks. et oliefyr, gasfyr eller fjernvarme til at varme vandet.

Tag et kig på GulogGratis.dk, hvis du er på udkig efter en brugt varmtvandsbeholder til en billig pris

Få et overblik over dine valgmuligheder på GulogGratis.dk, når du skal investere i en ny varmtvandsbeholder. Uanset om du vælger en ny eller brugt varmtvandstank, skal du sikre dig, at den kan dække dit behov for varmt vand. En varmtvandsbeholder indeholder koldt vand, som løbende udskiftes med det varme vand, der løber ud af hanen, når du åbner for den. Hvis beholderen er for lille, risikerer du at bruge alt det varme vand for hurtigt – men hvis beholderen er for stor, kommer du til at bruge for meget energi på at varme vandet op. Start derfor med at måle dit aktuelle varmtvandsbehov, så du kan afpasse dette med dit valg af varmtvandstank.
Læs mindre