Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Gulvvarmeslange

Kr. 100,-

Sælgers annoncer Annoncer fra vfa (6)


Pex-rør

Få besked, når der er nye annoncer i:
"VVS / Pex-rør"

Opret favoritsøgning

Køb et brugt pex-rør til en billig pris på GulogGratis.dk: Her er vand- og gulvvarmerør til salg


Pex-rør sælges til billige priser på GulogGratis.dk – køb pexrør til brugsvand online

På GulogGratis.dk kan du gøre en billig handel på såvel nye som brugte pex-rør. Blandt det store udvalg af rør, fittings og tilbehør finder du pexrør til gulvvarme og brugsvand, isolerede pex-rør, alupexrør og tilslutningsslanger. Hvis du er på jagt efter billige fjernvarmerør, gulvvarmeslanger eller brugsvandspexrør, er GulogGratis.dk derfor stedet for dig! Der er også andre VVS artikler til salg online: Giv dit bud på en ny eller brugt cirkulationspumpe, radiator, regulator, vandpumpe eller varmtvandsbeholder – eller klik dig ind på annoncerne med byggematerialer og se de gode tilbud på døre, vinduer, gulve og tagplader.

Læs mere
Køb nye og brugte pex-rør til gulvvarme, brugsvand og varme online på GulogGratis.dk

Pex-rør gør det muligt at skjule rør i væggen og i gulvet på badeværelset, i køkkenet eller i husets andre rum. De smarte pexrør, som er fremstillet til skjult rørføring, er til salg til billige priser på GulogGratis.dk. Rørene til gulvvarme, brugsvand og varme fås i forskellige dimensioner, med og uden isolering samt med og uden tomrør. Universal pex rør kan bruges til både vandinstallationer og varmeinstallationer.

Køb pex-rør online på GulogGratis.dk, hvor du får fjernvarme- og gulvvarmerør til en billig pris

Skjul vand- og varmerør i væggene og gulvene med pex-rør, som er til salg til billige priser på GulogGratis.dk. Med pexrør til gulvvarme, brugsvand og varme kan du få skjult rørføring på badeværelset, i køkkenet og i resten af huset. På GulogGratis.dk kan du finde et godt tilbud på både brugsvandspexrør, gulvvarmerør og fjernvarmerør, ligesom der også sælges preisolerede pex rør, fittings og tilslutningsslanger.
Læs mindre