Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Staldvinduer

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Glas og vinduer / Staldvinduer"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk sælges billige staldvinduer: Find et godt tilbud på et brugt vindue online


Nye og brugte staldvinduer sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Hvis du er på udkig efter billige staldvinduer, skal du starte vinduesjagten online på GulogGratis.dk. Her er der nemlig såvel nye som brugte staldvinduer i støbejern, plast og alu til salg. De gamle, charmerende vinduer sælges i forskellige størrelser og mål, ligesom du kan finde stald- og bondehusvinduer med klart, farvet og sandblæst glas samt termoglas på GulogGratis.dk. Du kan også tage et kig på annoncerne med andre vinduer; her finder du alt fra ovenlysvinduer og termoruder til dannebrogsvinduer og vinduespartier.

Læs mere
Køb et brugt staldvindue i jern, alu eller plast til en billig pris på GulogGratis.dk

Der er masser af nye og brugte byggematerialer til salg på GulogGratis.dk: Køb alt fra vinduer og døre til stålplader og tagrender online. Det er også på GulogGratis.dk, at du kan finde et godt tilbud på nye eller brugte staldvinduer, som er et oplagt valg til ældre huse, hvor de understreger den traditionelle hygge og charme. Når du vælger vinduer til din bolig, er det vigtigt at overveje hvilken vinduestype, der bedst passer til bygningens arkitektur samt til energi- og varmeforholdene i huset – tænk også på støjgener fra omgivelserne og dagslysets naturlige rytme.

Køb brugte staldvinduer til en billig pris på GulogGratis.dk og sæt dem selv i stand

Hvis du køber staldvinduer brugt, kan du selv sætte dem i stand, så de fremstår som næsten nye. Først skal du fjerne glas og kit fra rammerne. Rust på jernrammerne fjernes mest effektivt med en sandblæsning. Umiddelbart efter sandblæsningen skal rammerne have en rustbeskyttende behandling, inden du maler dem og eventuelt slutter af med en lakering. Herefter kan glassene kittes på plads og eventuelle utætheder tætnes med kalkmørtel. Nu er vinduerne klar til opsætning.
Læs mindre