Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Glas

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Glas og vinduer / Glas"

Opret favoritsøgning

Gør en billig handel på nyt eller brugt glas til drivhus, vinduer eller udestuen på GulogGratis.dk


Køb glas til en billig pris på GulogGratis.dk - her er brugte termoruder til salg

Er det glas til vinduesruder, drivhuset, udestuen eller den nye tilbygning, du mangler? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige glastyper til salg til billige priser. Blandt de mange annoncer finder du både termoruder, hærdede glasplader, drivhusglas og buede vinduer. Udvalget tæller også tonet, matteret, sandblæst og lamineret glas. Det er også på GulogGratis.dk, at du kan købe vinduer, døre, gulve og trapper samt andre byggematerialer som mursten, tagplader, el-artikler og ventilation.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges glas til vinduer, tilbygninger og drivhuse – gør et billigt køb online

Køb nyt eller brugt glas til mange forskellige formål på GulogGratis.dk. Når du skal vælge mellem de forskellige rude- og glastyper, skal du overveje, hvad glasset skal bruges til og hvilke krav det skal opfylde. De parametre, som du skal tage hensyn til, er bl.a. glassets energibesparende evner, dets klarhed og vedligeholdelsesniveau. Du kan starte med at orientere dig blandt de forskellige glastyper, som er til salg på GulogGratis.dk og få et overblik over priserne på de forskellige glastyper online.

Find et godt tilbud på lamineret eller matteret glas på GulogGratis.dk

Før du går i gang med udskiftningen af husets vinduer, opførelsen af et nyt drivhus eller en udestue, skal du tage et kig på GulogGratis.dk, hvor der både er nyt og brugt glas til salg til billige priser. De forskellige glastyper har forskellige egenskaber, som gør dem egnet til forskellige formål. Nogle glastyper lukker dagslyset ind, mens andre skærmer for solen. Vinduesglas kan også reducere støj eller virke varmeisolerende. Det er en god idé at vælge matteret eller sandblæst glas på steder, hvor du gerne vil begrænse indkigget udefra f.eks. på badeværelset eller til vinduer i gadeplan.
Læs mindre