Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL skydedørs-insektnet til døre 120 x 215 cm hvid

Kr. 329,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Yderdør"

Opret favoritsøgning

Køb en ny eller brugt yderdør online på GulogGratis.dk og få en flot dør til en billig pris


Gør en god handel online: Nye og brugte yderdøre sælges til billige priser på GulogGratis.dk.

Find et godt tilbud på husets nye yderdør på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige yder- og facadedøre til salg til billige priser. Udvalget tæller både helt nye og velholdte brugte yderdøre i træ med glaspartier og sprosser eller udskæringer, i massivt fyrretræ eller plast samt aludøre og plankedøre. Blandt annoncerne med yderdøre til salg finder du såvel enkelt- som dobbeltdøre samt døre, der åbnes indad eller udad. Der er også foldedøre, skydedøre, terrassedøre og branddøre til salg på GulogGratis.dk, ligesom du kan købe alverdens byggematerialer fra mursten og stålplader til klinker og tagrender online.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges billige yderdøre: Køb en ny dør til husets facade online

Yderdøren byder gæster og besøgende velkommen og er en central del af husets facade. Det er derfor vigtigt at vælge en dør, som matcher husets arkitektur og som samtidig er stærk og solid, så den kan holde til vejr, vind og daglig brug. Du bør også overveje dørens isoleringsevne og sikkerheden ved brand eller indbrud. Vælger du en massiv trædør, får du en dør som holder i mange år, men som kræver en del mere vedligeholdelse end en mdf-dør.

Der er såvel nye som brugte yderdøre til salg til billige priser på GulogGratis.dk

Før du klikker dig ind på GulogGratis.dk og køber en ny eller brugt yderdør, skal du tænke over hvilken type dør, der passer bedst til husets stil. Andre overvejelser drejer sig om dørens holdbarhed, vedligeholdelse og overholdelse af bygningsreglementets energikrav. Du bør også tage stilling til, om døren skal åbne indad eller udad og om døren skal være højre- eller venstrehængt.
Læs mindre