Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

håndtag terrassedør med lås

Kr. 249,-


Udhusdør

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Udhusdør"

Opret favoritsøgning

Billige udhusdøre sælges på GulogGratis.dk – køb en ny eller brugt dør til udhuset online


Nye og brugte udhusdøre sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Det er på GulogGratis.dk, at du finder en ny eller brugt udhusdør til en billig pris. Blandt de mange online annoncer er der alt fra skydedøre i træ og ståldøre til pladedøre og aludøre, som passer til udhuset, redskabsskuret, stalden og kolonihavehuset. De billige udhusdøre sælges både med og uden karm, lås og isolering. På GulogGratis.dk er der også mange andre slags døre til salg, så du kan gøre en god handel på en terrassedør, facadedør, fyldningsdør eller branddør. Køb også byggematerialer online på GulogGratis.dk, hvor der er vinduer, porte, gulve og tagplader til salg.

Læs mere
Skal du bruge en ny eller brugt udhusdør? Køb den til en billig pris på GulogGratis.dk!

På GulogGratis.dk er der mange forskellige nye og brugte udhusdøre til salg til billige priser. En udhusdør skal kunne holde til lidt af hvert og modstå vejr og vind, derfor skal du vælge en dør, som passer til dine krav til funktion og holdbarhed. Udover at døren skal passe til omgivelserne samt husets arkitektur og farver, skal den også effektivt beskytte det, du opbevarer i udhuset, kunne holde til at blive åbnet og lukket ofte samt kunne modstå fugt, varme, kulde og blæst.

Tag et kig på GulogGratis.dk, hvis du står og mangler en billig udhusdør i træ, alu eller stål

Når du står og skal vælge dør til udhuset, redskabsskuret, stalden eller vinterstuen, kan du lade dig inspirere af udvalget af nye og brugte udhusdøre til salg på GulogGratis.dk. Før du træffer dit valg, bør du overveje såvel dørens konstruktion samt materiale, samling og overfladebehandling. Hvis døren ofte er udsat for fugt og varme kræver det et modstandsdygtigt grundmateriale og en god overfladebehandling for at undgå råd og svamp. For at døren kan modstå kraftig storm uden at hængslerne brækker eller vrides, skal den hængsles forsvarligt. Det er naturligvis også vigtigt med løbende vedligeholdelse af døren for at forlænge dens levetid og funktionalitet.
Læs mindre