Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Hvid terrassedør i træ mål 205 x 117

Kr. 800,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Arvid bugge (1)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Terrassedør"

Opret favoritsøgning

Billige terrassedøre sælges på GulogGratis.dk: Køb en brugt terrassedør online


Tag et kig på udvalget af nye og brugte terrassedøre til salg på GulogGratis.dk

En ny eller brugt terrassedør køber du til en billig pris på GulogGratis.dk. Find et godt tilbud på en dør i plast, træ, mahogni eller træ-alu online og giv dit bud på en hvid, grå, brun eller rød dør med sprosser eller termoglas. Blandt annoncerne med billige enkelte og dobbelte terrassedøre er der både helt nye døre, som aldrig har været i brug, og velholdte, brugte døre til salg. På GulogGratis.dk er der også mange andre døre til salg fra franske døre og fyldningsdøre til facadedøre og skydedøre. Hvis det i stedet er byggematerialer som vinduer, porte, fliser og tagplader, du er på udkig efter, finder du naturligvis også alt dette på GulogGratis.dk.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges billige terrassedøre – find et godt tilbud online

Nye og brugte terrassedøre sælges til billige priser på GulogGratis.dk. Udvalget er stort og varieret, så du altid kan finde et godt tilbud på netop den terrassedør, som passer til dit formål. Vælger du en dør, som åbner udad, spares der plads indvendigt, men hvis der ikke er megen plads uden for døren, er det bedste valg en indadgående dør. Herudover skal du tænke på om døren i stil og farve skal matche husets vinduer eller i stedet stå i kontrast til dem.

Start jagten på en billig terrassedør online: På GulogGratis.dk sælges nye og brugte døre

På GulogGratis.dk kan du købe billige terrassedøre, som holder sig pæne og funktionsdygtige i mange år. Du kan vælge blandt forskellige dørtyper på GulogGratis.dk: Hvis du ønsker lang holdbarhed når det gælder funktion og udseende, skal du vælge en dør i massivt træ. Er det i stedet minimal vedligeholdelse du går efter, skal du satse på en dør i træ-alu. En dør i mahogni har lang levetid og tilføjer en særlig charme, mens en dør i plast er vedligeholdelsesfri og isolerer godt.
Læs mindre