Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

London glas skydedør

Kr. 1.999,-

Sælgers annoncer Annoncer fra birtheespersen (1)


Skydedør

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Skydedør"

Opret favoritsøgning

Find et godt tilbud på en brugt skydedør på GulogGratis.dk – her er også helt nye døre til salg


Billige skydedøre kan købes på GulogGratis.dk, hvor der er såvel nye som brugte døre til salg

Gør en god handel blandt de mange nye og brugte skydedøre, som sælges til billige priser på GulogGratis.dk. Blandt annoncerne med billige skydedøre finder du hvide døre, døre med glas, eldrevne døre samt indbyggede og udenpåliggende døre. Uanset om det er en enkelt eller en dobbeltfløjet skydedør du ønsker dig, finder du den helt rigtige dør til en billig pris på GulogGratis.dk. Her sælges også mange andre nye og brugte døre som terrassedøre, facadedøre, franske døre og fyldningsdøre, ligesom du kan købe alverdens byggematerialer fra vinduer og porte til gulve og tagplader.

Læs mere
Står du og mangler en billig skydedør? Så skynd dig forbi GulogGratis.dk!

Når du lægger vejen forbi GulogGratis.dk, finder du et imponerende udvalg af billige skydedøre til salg. En skydedør er en pladsbesparende løsning, som egner sig særdeles godt til mindre boliger, hvor det er en fordel at kunne udnytte hele arealet. Den indbyggede eller udenpåliggende dørløsning er samtidig elegant og diskret uden at tage megen gulvplads. Hvis du vælger en skydedør, som hænger uden på væggen, fås døren som et samlesæt, du selv kan samle og montere uden større problemer.

Vælg en pladsbesparende dørløsning: Køb en billig skydedør på GulogGratis.dk

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en skydedør eller en almindelig dør? Så tjek udvalget af nye og brugte skydedøre, som sælges til billige priser på GulogGratis.dk. En skydedør er velegnet til små rum, fordi den giver mere gulvplads. Herudover smækker en skydedør ikke i, hvis der er gennemtræk i rummet, men den slutter til gengæld heller ikke helt så tæt som en almindelig dør, den lydisolerer ikke nær så godt og det er sværere at montere en lås på den.
Læs mindre