Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

7 stk afsyrede massive fyldningsdøre

Sælges

Sælgers annoncer Annoncer fra L. D. (1)


Indvendig dør

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Indvendig dør"

Opret favoritsøgning

Køb en billig indvendig dør på GulogGratis.dk: Her er brugte enkelt- og dobbeltdøre til salg


Nye og brugte indvendige døre sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Se det store og varierede udvalg af nye og brugte indvendige døre til salg på GulogGratis.dk. Her kan du finde en indvendig dør med karm, franske døre, glasdøre og fyldningsdøre til en billig pris. Blandt annoncerne finder du hvide og lysegrå døre samt døre i teaktræ eller lyst, afsyret træ. Hvis også boligens vinduer eller tag trænger til udskiftning, skal du tjekke annoncerne med glas og vinduer, tagplader og tagsten til salg på GulogGratis.dk. Her sælges også andre byggematerialer som fliser, klinker, porte og mursten til billige priser.

Læs mere
Køb den rette type indvendige dør på GulogGratis.dk, hvor der sælges nye og brugte døre

På GulogGratis.dk er der mange forskellige dørtyper til salg: Er du på udkig efter en indvendig dør til din bolig, skal du derfor starte jagten online. Blandt annoncerne på GulogGratis.dk finder du døre i de gængse hovedkategorier; klassiske fyldningsdøre, celledøre og formpressede massive døre. Udvalget tæller også franske døre samt folde- og svingdøre, ligesom du kan gøre et godt køb på venstre- eller højrehængte enkelt- og dobbeltdøre.

En brugt indvendig dør køber du online til en billig pris på GulogGratis.dk

Når du skal vælge en indvendig dør til din bolig, er det vigtigt at døren harmonerer med boligens stil. Der findes et utal af varianter at vælge imellem fra klassiske fyldnings- eller glasdøre, som egner sig godt til ældre huse og de enkle celledøre, som er meget anvendt i parcelhuse til højglanslakerede døre af mdf, der passer godt til den moderne, minimalistiske boligstil.
Læs mindre