Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

håndtag / dørgreb

Kr. 125,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Cows_Only (584)


Dørgreb

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Dørgreb"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk sælges mange forskellige nye og brugte dørgreb til billige priser


Billige dørgreb i mange forskellige materialer og stilarter finder du på GulogGratis.dk

Udvalget af nye og brugte dørgreb til salg på GulogGratis.dk er stort og varieret. Her sælges alt fra klassiske og gammeldags dørgreb i blankpoleret og antik messing til enkle og moderne dørhåndtag i stål eller plast. Derfor kan du sammenligne priser på forskellige dørhåndtag på GulogGratis.dk og finde et godt tilbud på et nyt eller brugt dørgreb i den stil, som passer bedst til din dør. Det er også på GulogGratis.dk, at du kan købe en ny eller brugt terrassedør, hoveddør eller branddør til en billig pris. Tag også et kig på annoncerne med andre byggematerialer som vinduer, gulve, mursten og tagplader.

Læs mere
Gør en billig handel på GulogGratis.dk og køb brugte dørgreb online

Køb det helt rigtige dørgreb til din dør til en billig pris på GulogGratis.dk, hvor der sælges masser af nye og brugte dørhåndtag i såvel klassiske som moderne materialer. Du har mange valgmuligheder, når du skal finde et greb eller håndtag til din dør. Tænk derfor over hvilke materialer og hvilken stil, der bedst komplimenterer dørens og husets udseende samt boligindretningen. På GulogGratis.dk finder du alt fra nostalgiske almuegreb i antik messing til moderne og minimalistiske dørhåndtag i mat krom eller rustfrit stål.

Køb nye og brugte dørgreb online på GulogGratis.dk, hvor der sælges dørhåndtag til billige priser

Start eftersøgningen efter billige dørgreb online på GulogGratis.dk, hvor der er alt fra antikke almuegreb til moderne dørhåndtag i stål til salg. Der er forskel på, hvilke greb der er mest velegnet til indendørs og udendørs brug. Dørhåndtag som sidder på yderdøre er eksponeret for vejr og vind, og derfor er det vigtigt at vælge et robust og holdbart håndtag i f.eks. stål, smedejern eller bronze. Når det gælder greb til indendørs brug, kan du vælge mere frit mellem forskellige materialer som messing, træ, bakelit eller plast – men det er naturligvis stadig vigtigt, at vælge et holdbart dørgreb af god kvalitet.
Læs mindre