Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Branddør

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Branddør"

Opret favoritsøgning

En billig branddør finder du på GulogGratis.dk: Sammenlign priser på branddøre online


På GulogGratis.dk sælges nye og brugte branddøre til en billig pris

Øg sikkerheden i dit hjem med en billig branddør købt brugt på GulogGratis.dk. Udvalget af brugte branddøre til salg på GulogGratis.dk tæller både BD30 og BD60 døre, højre og venstre hængte døre med eller uden karme og branddøre med glasindsats samt brandsikre døre til indendørs og udendørs brug. Der er naturligvis også andre slags døre til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan få alt fra terrassedøre, facadedøre og skydedøre til franske døre, fyldningsdøre og dannebrogsdøre.

Læs mere
Et mere brandsikkert hjem får du med en branddør – køb den brugt på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og find et godt tilbud på en af de godkendte branddøre, som vil gøre din bolig mere brandsikker. En ny eller brugt branddør kan modstå brand i et vist tidsrum og forhindre ilden i at brede sig yderligere. På den måde forbedres brandvæsenets chancer for at få slukket ilden. En brandsikker dør, som holder på ilden og forhindrer ilden i at sprede sig for hurtigt, giver jer mere tid til at redde jer ud, så du og din familie kan føle jer tryggere i hverdagen.

Billige branddøre kan købes brugt på GulogGratis.dk

Optimer brandsikringen af din bolig med en ny eller brugt branddør, som kan købes til billige priser på GulogGratis.dk. Den enkelte dørs evne til at modstå brand angives med betegnelsen BD, som står for branddrøjhed. Tallet bag betegnelsen BD angiver det antal minutter, som det vil tage ilden at trænge gennem døren. På GulogGratis.dk sælges nye og brugte BD30 og BD60 døre, som efterlever de fastsatte brand- og sikkerhedskrav.
Læs mindre