Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Låsekasse til hoveddør Komplet

Kr. 1.200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Lars Johan Becker (20)


Andet

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Døre / Andet"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk sælges mange forskellige brugte døre til en billig pris


Sammenlign priser på brugte døre på GulogGratis.dk og find et godt tilbud på en ny yderdør

GulogGratis.dk er et besøg værd, hvis du står og mangler en billig indvendig dør eller en brugt døre til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan klikke dig rundt blandt annoncer med franske døre, terrassedøre, svingdøre og branddøre. Udvalget tæller billige, brugte jern- og glasdøre samt døre i massivt træ. På GulogGratis.dk sælges også dørkarme, rukolåse, dørhåndtag, dørpumper og sikkerhedskæder, ligesom du kan købe forskellige byggematerialer fra vinduer og porte til gulve og maling.

Læs mere
Der er smukke glasdøre og praktiske skydedøre til på GulogGratis.dk: Køb brugte døre online

På GulogGratis.dk sælges nye og brugte vinduer og døre til billige priser. Blandt annoncerne med billige, brugte døre finder du såvel flotte glasdøre som praktiske skydedøre. En glasdør lader det naturlige lys passere og skaber forbindelse mellem rummene i din bolig, men skydedøre er en enkel og pladsbesparende løsning. Begge dørmodeller finder du til salg online på GulogGratis.dk, hvor der også sælges flotte og stilfulde dannebrogsdøre og fyldningsdøre.

Det er på GulogGratis.dk, at du finder en masse forskellige nye og brugte døre til billige priser

Køb brugte døre til billige priser på GulogGratis.dk og sæt dem selv i stand, så de bliver som nye. Hvis du har købt en brugt fyldningsdør, hvor fyldningerne er flækket, kan skaden udbedres ved at du skærer den gamle fyldning ud og indsætter en tynd plade af krydsfinér. Herefter grunder og maler du døren, så reparationen ikke længere er synlig. En gammel dør kan også være slidt skæv, hvilket du kan udbedre ved at høvle lidt af døren, hvor den binder. Hvis døren er skæv, fordi hængslerne er blevet vredet ud af facon, kan du forsigtigt bukke hængslerne tilbage eller udskifte hængslerne med dørringe.
Læs mindre