Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

- - - Agrovent Multiserver styring

Kr. 20.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Egtved Maskinforretning A/S (3905)


Ventilation

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Ventilation"

Opret favoritsøgning

Find en billig ventilationsløsning online: Køb et brugt ventilationsanlæg på GulogGratis.dk


Find en billig løsning på dine problemer med ventilation på GulogGratis.dk

Mangler du ventilation i køkkenet, badet eller et helt tredje sted? Så køb en billig ventilationsløsning online på GulogGratis.dk, hvor der sælges nye og brugte ventilationsanlæg til en fornuftig pris. Find for eksempel et godt tilbud på en baderumsventilator eller giv dit bud på et brugt klimaanlæg. På GulogGratis.dk kan du også få et hurtigt overblik over priser på ventilationsrør og andre ventilationsløsninger fra DUKA, EXHAUSTO og Lindab. Der sælges naturligvis også andre byggematerialer på GulogGratis.dk, hvor du kan få alt fra tagrender og trapezplader til isolering og eternitplader.

Læs mere
Få et bedre indeklima med en billig ventilationsløsning købt brugt på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du blive klogere på ventilation. Her kan du nemlig orientere dig om forskellige nye og brugte løsninger inden for ventilation til hus, køkken og bad. Du kan vælge mellem naturlig og mekanisk ventilation, som fungerer via hhv. vindens kraft og eldrevne ventilatorer. Den naturlige ventilationsløsning modvirker allergifremkaldende sporer og skimmel, mens et mekanisk ventilationsanlæg skal renses for disse.

Køb den helt rigtige ventilationsløsning på GulogGratis.dk, hvor der sælges billig ventilation

Læg vejen forbi GulogGratis.dk, når du mangler en billig løsning inden for ventilation. Når du skal finde ud af hvilket ventilationsanlæg, der er det rette til formålet, er der flere ting du bør overveje: Hvad er de økonomiske rammer? Hvilke krav har du til resultatet? Er der evt. gældende regler, som skal følges? Du skal også tage hensyn til rummets eller bygningens størrelse, så du får en tilstrækkelig god ventilation overalt.
Læs mindre