Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

1 Stk trappe udvendig eller i udhus

Kr. 2.200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra H J J (17)


Trappe

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Trappe"

Opret favoritsøgning

Køb en billig trappe på GulogGratis.dk – her sælges både indendørs og udendørs trapper


Brugte trapper til inden- og udendørs brug sælges til billige priser på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og køb en brugt trappe til en billig pris. Her kan du være heldig at finde et godt tilbud på en ligeløbs-, kvartsvings-, vinkel eller hemsetrappe med eller uden gelænder i træ eller stål. Udvalget tæller også små udendørs trapper i granit og beton samt enkelte trappetrin i forskellige materialer. På GulogGratis.dk finder du også mange andre forskellige byggematerialer til brug ved nybyggeri og renoveringsprojekter: Giv dit bud på et parti brugte fliser, mursten, tagplader eller tagsten.

Læs mere
En billig trappe finder du online på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte trapper

På GulogGratis.dk sælges billige stål- og trætrapper. Udvalget tæller både vinkel- og spindeltrapper samt ligeløbs- og kvartsvingstrapper. Hvis du skal opføre en trappe, skal du være opmærksom på, at der er faste regler for hvordan en trappe skal konstrueres. Reglerne sikrer en ergonomisk korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig trappeopbygning, så trappen hverken bliver for stejl, smal eller uregelmæssig. Et gelænder og skridsikre trin er med til at gøre din trappe endnu mere sikker.

En billig trappe kan købes online på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte trapper

Find en billig trappe på GulogGratis.dk, hvor der både er træ- og ståltrapper til salg til en fornuftig pris. En trappe har naturligvis et praktisk formål, men den er også en synlig del af husets inde eller ydre, og derfor skal trappens design og proportioner passe til omgivelserne. En spindeltrappe i træ eller letmetal passer til små rum, hvor en traditionel ligeløbstrappe tager mere plads og derfor egner sig bedre til større rum. Husk også at vedligeholde din trappe med regelmæssig maling, lakering eller oliering.
Læs mindre