Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Tagsten

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Tagsten"

Opret favoritsøgning

Billige tagsten kan købes online på GulogGratis.dk: Her sælges brugte tegl- og betontagsten


Se udvalget af brugte tagsten til salg på GulogGratis.dk og find et godt tilbud online

Hvis du vil have et nyt tag til en billig pris, skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der sælges billige, brugte tagsten. Udvalget tæller alt fra helt nye og nedtagne cement- og betontagsten til røde, sorte og brune glaserede eller uglaserede tegltagsten. Derfor kan du bruge GulogGratis.dk til at få et overblik over priser på forskellige tagløsninger til dit hus. Du kan også købe en masse andre byggematerialer på GulogGratis.dk - her er nemlig også tagplader, tagrender, isolering og mursten til salg.

Læs mere
Billige tagsten sælges brugt på GulogGratis.dk: Find en billig tagløsning online

Skal huset have nyt tag eller trænger taget til en renovering? Klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på de mange annoncer med helt nye eller brugte tagsten som sælges til billige priser. Hvis dit hustag har fået skader i form af nedfaldne tagsten eller huller, kan du købe enkelte sten i den rette størrelse og farve på GulogGratis.dk. Du kan også give et bud på et større parti sten og stå for dit eget gør det selv tag. Rød vingetegl er meget anvendt i Danmark, men tegltagsten fås også i andre farver som gul, brun, blådæmpet og sort, ligesom du kan vælge mellem matte, uglaserede sten og glaserede sten med høj glans.

Der er billige tagsten til salg på GulogGratis.dk: Giv dit bud på brugte beton- eller tegltagsten

På GulogGratis.dk kan du vælge blandt mange forskellige nye og brugte tagsten – alle sammen til salg til fornuftige priser. Når du står og skal vælge den rette tagløsning til dit hus, skal du både tænke på holdbarhed, vedligeholdelse og pris – og på udseendet: Taget har stor betydning for husets udtryk, og derfor skal det passe til husfacaden, vinduer, døre samt husets byggestil og farver. Hvis du vil have et tag med lang holdbarhed, skal du satse på et kobber-, naturskifer- eller tegltag. Ønsker du i stedet mindst mulig vedligeholdelse, er betontagsten og bølgeeternit, det bedste valg. Er prisen det mest afgørende parameter? Så er et ståltag den rette tagløsning for dig og dit budget.
Læs mindre