Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Plastmo rendejern nr 10, galv, 31 stk

Kr. 300,-

Sælgers annoncer Annoncer fra 314p (104)


Tagrender

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Tagrender"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk sælges nye og brugte tagrender og nedløbsrør til en billig pris


Skal huset have nye tagrender? Så køb dem brugt til en billig pris på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og få et overblik over priser på brugte tagrender i plast, aluzink eller stål. Udvalget tæller såvel nye som brugte zinktagrender, ståltagrender, galvaniserede rendejern og nedløbsrør. Du kan også finde et godt tilbud på Lindab Rainline eller Plastmo tagrender på GulogGratis.dk. Har du også brug for andre byggematerialer til dit bygge- eller renoveringsprojekt? Så tag et kig på annoncerne med billige tagplader, isolering, vinduer og døre.

Læs mere
Køb billige tagrender i plast eller zink på GulogGratis.dk

Trænger husets tagrender til udskiftning og vil du selv stå for monteringen? Så start med at gå ind på GulogGratis.dk, hvor der sælges brugte tagrender til en billig pris. Hvis tagrenderne er meget slidte eller har massive skader, er en udskiftning det rette valg, men måske kan du nøjes med at foretage reparationer og udbedringer af små fejl og skader. På GulogGratis.dk er der også tilbehør til montering af tagrender og nedløbsrør til salg til billige priser.

Køb den helt rigtige tagrende til dit hus på GulogGratis.dk

Blandt det varierede udvalg af nye og brugte tagrender til salg på GulogGratis.dk, har du gode chancer for at finde et godt tilbud på netop den tagrende, som passer til husets udtryk og bliver ved med at være pæn at se på uanset vejr og vind. Når du skal vælge den rette løsning til din bolig, skal du vægte parametrene tæthed, styrke og udseende, da tagrenderne skal kunne holde til mange tons regnvand årligt og samtidig harmonere med husets stil. På GulogGratis.dk sælges holdbare og økonomiske tagrender, rendejern og nedløbsrør.
Læs mindre