Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Nye mursten

Kr. 3,-


Mursten

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Mursten"

Opret favoritsøgning

Billige mursten sælges på GulogGratis.dk: Køb brugte byggematerialer online


Tjek de gode priser på mursten på GulogGratis.dk, hvor facade- og tagsten sælges brugt

På GulogGratis.dk er der et stort og varieret udvalg af billige mursten til salg. Du kan vælge blandt nye og brugte facademursten i alle de kendte farver. Find et godt tilbud på hvide, kalksandsten, grå blødstrøgne, røde glatte eller gule Egernsund mursten. Blandt annoncerne med brugte tag- og facadesten kan du også give et bud på vandstrøgne og kulbrændte sten samt murstensoverliggere i forskellige farver og mål. GulogGratis.dk er stedet, hvor du finder en billig løsning til dit byggeprojekt – her sælges nemlig masser af brugte byggematerialer fra vinduer, døre og porte til fliser, klinker og tagplader.

Læs mere
Brugte mursten til en billig pris sælges online på GulogGratis.dk

Klik dig ind på GulogGratis.dk og find et parti billige, brugte mursten, som passer til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Det velkendte byggemateriale består af brændt ler, og de danske standardmål er 228x108x54 mm. Gule mursten indeholder meget calciumkarbonat, mens de røde indeholder mere jernoxid og brune sten får farven fra en brænding ved højere temperaturer. Kalksandsten er ikke fremstillet af ler, men lavet af brændt kalk, sand og vand. Du kan holde dig til én farve eller blande forskellige typer, så facaden får et særligt farvespil og et unikt udtryk.

Billige mursten til mange forskellige formål kan købes online på GulogGratis.dk

Køb et parti brugte mursten til en billig pris på GulogGratis.dk og brug de alsidige sten til mange forskellige formål. Facademursten kan naturligvis bruges på helt traditionel vis, men du kan også lægge mursten på gulvet og bruge stenenes forskellige farver og nuancer til at skabe et helt unikt gulv. De gule, røde, hvide og moccafarvede sten kan også bruges til at bygge en solid og rå reol ved at kombinere træplader med stablede sten. De fine hvide kalksandsten kan med lidt kreativ snilde også blive til en flot butiksdisk eller kogeø i køkkenet.
Læs mindre