Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Vintermåtte

Kr. 100,-


Isolering

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Isolering"

Opret favoritsøgning

Billig isolering er til salg på GulogGratis.dk: Køb brugt gulv- og hulmursisolering online


Klik dig ind på GulogGratis.dk og find billig isolering til loft, vægge og gulv.

Hvis dit hus mangler hulmurs- eller gulvisolering, skal du tage et kig på GulogGratis.dk, hvor der sælges ny og brugt isolering til billige priser. Når du klikker dig rundt blandt annoncerne i isolerings-kategorien, kan du få idéer til hvilken isoleringsløsning, du skal vælge, samt få et overblik over priser på de forskellige former for isolering. Her finder du nemlig gode tilbud på såvel ny som brugt glasuld og PUR-skum samt billige flamingoplader og –kugler fra kendte isoleringsmærker som Isover, Knauf, Sundolitt og Climowool. Hvis det er andre byggematerialer som mursten, tagplader, døre, glas og vinduer, du er på udkig efter, finder du naturligvis også det på GulogGratis.dk.

Læs mere
Har du isolering til overs? Så sæt dine nye eller brugte isoleringsplader til salg på GulogGratis.dk!

Køb brugt isolering online på GulogGratis.dk, hvor der sælges alt fra flamingokugler og –plader til glasuld og PUR-skum til en billig pris. Der er mange fordele ved at isolere eller efterisolere din bolig. En optimal isoleringsløsning holder på husets varme, er brandsikker og støjdæmpende. Der er også mærkbare besparelser ved at efterisolere loft, tag, vægge eller gulv; et velisoleret hus giver nemlig en billigere varmeregning.

Trænger dit hus til at blive isoleret? På GulogGratis.dk sælges billig isolering.

Du kan finde ud af, hvor godt dit hus er isoleret ved at nærlæse din varmeregning og efterse husets tagkonstruktion, loftsrum og ydervægge. Du kan reducere din varmeregning ved at efterisolere boligens konstruktioner. Træk eller kuldenedfald er tegn på utætheder ved fuger omkring vinduer og døre. Så kan løsningen være at skifte til energivinduer og tætne de utætte fuger ved døre og vinduer. Tag et kig på GulogGratis.dk og køb isolering til dit hus i dag.
Læs mindre