Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL 10 stk. terrassefliser i akacietræ 30 x 30 cm lodret mønster

Kr. 349,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Gulve"

Opret favoritsøgning

Billige gulve er til salg på GulogGratis.dk: Køb et brugt trægulv online


Køb et brugt trægulv til en billig pris på GulogGratis.dk - her er mange forskellige gulve til salg.

På GulogGratis.dk sælges en masse forskellige nye og brugte gulve til billige priser. Tag et kig på annoncerne med laminat- og trægulve og find et godt tilbud på et parket klik gulv eller et massivt plankegulv i fyr. Du kan også tjekke priser på bambusgulve og bøgeparketgulve eller finde det gulvunderlag, du lige står og mangler. Overvejer du en anden gulvløsning til dit hjem? På GulogGratis.dk er der også klinker og fliser til salg, ligesom du kan købe billige, brugte byggematerialer som vinduer, døre og tagplader online.

Læs mere
Find dit nye gulv online: På GulogGratis.dk sælges brugte gulve til en billig pris.

Der er masser af brugte gulve i mange forskellige kvaliteter til salg på GulogGratis.dk. Derfor kan du finde en billig løsning online og få et flot trægulv til en fordelagtig pris, når du handler på GulogGratis.dk. Et brugt gulv er ikke kun en billig, men også en miljøvenlig løsning – skynd dig derfor ind på GulogGratis.dk og find et godt tilbud på et brugt trægulv i eg, fyr eller bøg.

Billige trægulve finder du på GulogGratis.dk, hvor der sælges gulve i eg, bøg og fyr.

Udvalget af nye og brugte gulve til salg på GulogGratis.dk er stort og varieret, og derfor har du gode chancer for at finde netop det trægulv, som passer til din bolig til en billig pris. Hvis dit hjem trænger til nye trægulve, kan du lade dig inspirere af det fine udvalg af gulve i naturmaterialer på GulogGratis.dk. Uanset om det er et matlakeret eller hvidpigmenteret parket- eller plankegulv, der er den bedste løsning til dine stuer, finder du det hele til en god pris på GulogGratis.dk.
Læs mindre