Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Eternit vinkler 15g/30 flig sort

Kr. 200,-


Eternitplader

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre materialer / Eternitplader"

Opret favoritsøgning

Billige eternitplader sælges på GulogGratis.dk, hvor du kan købe brugte byggematerialer


Billige, brugte eternitplader sælges på GulogGratis.dk – her er også nye tagplader til salg.

På GulogGratis.dk kan du købe brugte eternitplader til en billig pris, men du kan også være heldig at finde et godt tilbud på helt nye tag- eller facadeplader online. Udvalget tæller både B7, B6 og B5 tagplader i flere forskellige farver som rød, sort, mokka, grå og blå. Der sælges naturligvis også mange andre brugte byggematerialer fra fliser, gulve og klinker til maling, ventilation, mursten og tagsten. Hvis du drømmer om et nyt eternittag, men er usikker på hvad det vil koste dig, kan du tjekke priser på nye eller brugte eternitplader på GulogGratis.dk og finde den løsning, som passer bedst til dig og dit budget.

Læs mere
Find et brugt eternittag online: På GulogGratis.dk sælges billige eternitplader.

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på nye eller brugte eternitplader, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk. Her sælges nemlig såvel helt nye og ubrugte tagplader som brugte, nedtagne B7, B6 og B5 plader til en billig pris. Har du en rest til overs fra taglægningen eller har du skiftet fra eternit til ståltag? Så kan du sætte tagpladerne til salg på GulogGratis.dk, hvor folk fra hele landet hver dag tjekker annoncerne med nye og brugte byggematerialer til salg.

Vælg et brugt eternittag og køb eternitpladerne til en billig pris på GulogGratis.dk.

Eternit er et let og stærkt materiale med flere forskellige anvendelsesmuligheder. Brugte eternitplader kan således bruges til både facade og tag; sidstnævnte kaldes også et fibercementtag. De mange fordele ved eternit tag- og facadeplader har gjort materialet til et populært valg på såvel parcel- og fritidshuse som alment boligbyggeri. Eternitplader er vedligeholdelsesfrie og har en lang levetid, ligesom de er modstandsdygtige over for svampe- og fugtangreb, hvilket bidrager til et sundt indeklima. Endelig er eternit, som består af cement, vand, mineraler og fibre, et miljøvenligt materiale, der også har en brandhæmmende virkning.
Læs mindre