Jøla Maskincenter A/S

2 annoncer

Medlem siden april 2019

Søbækvej 2

8740 Brædstrup

​Mere om Jøla

​Jøla A/S er en veldrevet maskinforretning, der leverer professionelle løsninger til landbrug, skovbrug, havebrug, entreprenører, håndværkere og private. En virksomhed, hvor der er fokus på kundernes individuelle behov og ønsker. 

​Jøla A/S består af to afdelinger, som tilbyder:

Jøla Maskincenter:

  • ​salg af landbrugsmaskiner, landbrugsartikler og reservedele
  • reparation af alle typer landbrugsmaskiner
  • smedeværksted


Jøla Mini Motor:​

  • salg af maskiner til have og park, samt udstyr til skovbrug
  • reparation af alle typer maskiner til have, park og skov

​Kendt for events

​Jøla A/S er meget synlig virksomhed i lokalområdet og har ved flere lejligheder arrangeret events og happenings, der har omfattet shows med både gamle flyvemaskiner, havetraktorer og veteranbiler - eller som den gang man med gps-hjælp fra Geoteam ”skrev” firmaets logo på en mark, så det kunne ses fra luften.
​​

​Historie

Jøla Maskincenter blev grundlagt af Laurits Jørgensen på en landejendom i Addit tilbage i 1951. Han fik sat gang i en stor produktion af datidens moderne landbrugsredskaber og havde så stor succes, at han i 1972 kunne bygge den nuværende store maskinforretning på Søbækvej og betale byggeriet kontant. Siden overtog han Bording Maskinfabrik. 

​Den nuværende direktør Jan Bilstrup overtog forretningen i 2001. To år efter overgik man fra at være en produktionsvirksomhed til salg og service af landbrugsmaskiner, samt have, park og skov. 

​I december 2014 overtog Jøla A/S den veldrevne forretning Brædstrup Mini Motor, der handlede med plæneklippere, motorsave, skovudstyr mv. I dag har Jøla A/S to afdelinger, nemlig Jøla Maskincenter, der henvender sig til landbruget og Jøla Mini Motor, der henvender sig til have, park og skov folket.