Indbundet, 205 sider. Storformat. Ny og ubrugt.
Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay.
Meget mere økologi i børnehaven er en kogebog, der handler om omlægning til økologi i landets institutionskøkkener. Men den er meget mere end det. Den handler om maddannelse fra barnsben, om madglæde, der smitter, og om at tage vare på vores børn og vores natur.
Bogen giver et indblik i, hvordan tre køkkener arbejder med at skabe økologiske måltider til børn. Den er ikke en ingrediensliste over, hvad der er rigtigt eller forkert. Eller en færdig opskrift, som er nem og lige til at gå til. For det er en udfordring at omlægge til økologi, og enhver må finde sin egen vej. Men det er det hele værd og mere til, hvis du spørger bogens tre forfat-tere, Mette Kloppenborg, Francesca Astori og Inger Erfurt Kristensen.
De tre køkkenledere har kærligheden til det ærlige måltid, friske råvarer og den gode smag tilfælles. Og de har et fælles mål om at give vores børn renere fødevarer, sikre en bedre dyrevelfærd og passe på miljøet. Det gør de blandt andet ved at minimere madspild, bruge sæsonens råvarer og lave mad fra bunden. Men ellers er de vidt forskellige, både i køkkenets størrelse og tilgangen til økologi.
Du finder inspiration, gode råd og konkrete værktøjer fra dem hver især og masser af vilje på økologiens og børnenes vegne på hver eneste side. Og hvor der er vilje, er der som bekendt en vej. Eller som bogens forfattere siger: "Når vi kan, kan du også".
Bogen er til dig, der har ansvaret for mad til børn i institutionskøkkener. Men også til ledere, pædagoger og politiske beslutningstagere, der har medansvar for vores børn. Og selvfølgelig til alle andre økologiske ambassadører, der har lyst til at gøre en forskel.
Også:
• Økologisk i Haven, 75 kr.
• Det Økologiske Køkken, 60 kr.
• Økologisk Køkken året rundt, 60 kr.