Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Tagboks inkl. bøjler

Kr. 1.300,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Reservedele og tilbehør / Tagboks"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt tagboks til bilen online på GulogGratis.dk, hvor der også er tagbøjler til salg


En brugt Karrite eller Thule tagboks kan købes til en billig pris på GulogGratis.dk

Få ekstra plads i bilen med en brugt tagboks købt til en billig pris på GulogGratis.dk. Blandt annoncerne med tag- og skibokse finder du både Mont Blanc, Karrite og Thule tagbokse på udsalg. Udvalget tæller hvide, grå og sorte tag- og skibokse med og uden tagbøjler, så du nemt finder netop den boks, som passer til din bil og til familiens behov for bagageopbevaring på bilferien. På GulogGratis.dk er der også salg af andre reservedele til bilen – det er her, du finder et godt tilbud på en brugt bagagerumsbakke, et nyt rat, et praktisk hundegitter eller et smart cykelophæng. Du kan også gøre en god handel på autostereo som DVD/CD, CD/MP3 eller multimedie afspillere, så der er underholdning for alle bilens passagerer.

Læs mere
Salg af second hand tagbokse på GulogGratis.dk: Køb en billig skiboks online

Blandt udvalget af billige, brugte tagbokse til salg på GulogGratis.dk, finder du let den helt rette tag- eller skiboks. I valget af tagbox, skal du tage højde for følgende parametre: Boksens udformning, montering på bilen, boksens evne til at modstå vand og frost samt køre- og kollisionssikkerhed. Det er vigtigt, at boksen har et stærkt låsesystem, så du ikke risikerer at boksen åbner sig og bagagen falder ud under kørslen. Tænk også på hvad du skal have transporteret i boksen, hvor stor boksen skal være og hvor ofte den skal bruges, før du investerer i en tagbox.

På udkig efter en billig tagbox til årets bilferie? Tjek udvalget af Thule og Karrite tagbokse på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk er der salg af nye og brugte Thule tagbokse til billige priser. Når du skal pakke tagboksen, er der nogle retningslinjer som er gode at have i baghovedet. Pak helst boksen med lette ting som dyner og tøj, så tagboksen ikke bliver for tung; tagboksens vægt påvirker nemlig bilens styreevne og din kontrol over bilen. Husk også at fastspænde tagboksens indhold, så det ikke rutsjer rundt og river sig løs ved hårde sving eller opbremsninger.
Læs mindre