Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Tagbøjler

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Reservedele og tilbehør / Tagbøjler"

Opret favoritsøgning

Billige tagbøjler sælges brugt på GulogGratis.dk, hvor der også er salg af tagbokse


Der er nye og brugte tagbøjler til salg til billige priser på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk er der nye og brugte Gev, Atera og Thule tagbøjler på udsalg. Når du klikker dig ind på annoncerne med reservedele til biler, finder du nemt et godt tilbud på tagbokse med tilhørende bøjler, som passer til Peugeot, Skoda, Mercedes eller Citroën. Du kan også lade dig friste af en smart bagagerumsbakke, et praktisk hundegitter eller et solidt cykelophæng, så bilen bliver køreklar til lidt af hvert. Hvis du er på udkig efter en billig, brugt bil, en funktionel multimedie afspiller eller en rummelig hestetrailer, er GulogGratis.dk også leveringsdygtig!

Læs mere
Køb billige second hand tagbøjler på GulogGratis.dk

Få ekstra plads til feriebagagen på bilferien med tagbøjler og en tagboks på bilens tag. På GulogGratis.dk finder du alt, hvad du skal bruge, når du gerne vil kunne køre med tagbagage på bilferien og længere udflugter. Her er nemlig salg af tagbokse og – bøjler, som passer til langt de fleste biltyper. Når du opbevarer en del af feriebagagen på bilens tag, får du ikke kun mere plads, du er også sikker på at få bagagen sikkert frem til destinationen.

Køb Thule tagbøjler på udsalg på GulogGratis.dk og få bagagen sikkert frem på bilferien

Klik dig ind på GulogGratis.dk og find en god løsning til opbevaring af bagagen på køreturen: Her sælges billige brugte tagbokse og –bøjler. På længere udflugter, weekendophold og bilferier kan det være en smart og praktisk løsning at fragte bagagen i en tagboks, som er fastgjort i tagbøjler på bilens tag. Før du monterer tagboksen, skal du sætte tagbøjlerne på bilens tag. På nogle biler er der allerede gjort klar til montering af tagbøjlerne på taget, så du nemt kan se, hvor du skal fastgøre dem.
Læs mindre