For hurtig søgning indtast
annonce id: 45562665
i søgefeltet og klik søg

iCarsoft BMM V1.0 scanner til BMW & MINI + OBD + OLIE RESET

Kr. 716,- (Inkl. moms kr. 895,-)
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
iCarsoft BMM V1.0 II multisystem scanner
iCarsoft BMM V1.0 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til BMW og Mini fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. iCarsoft BMM V1.0 er en udvidet version af i910-II og indeholder bl.a. olie- og servicereset. OBS! har du behov for endnu flere funktioner, så tjek vores iCarsoft BM II, som tilbyder yderligere funktioner som eksempelvis bremseskift. Både iCarsoft BMM V1.0 og iCarsoft BM II er mere avancerede versioner af i910-II scanneren.

iCarsoft BMM V1.0 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.

Leveres med følgende: 

Håndholdt iCarsoft BMM V1.0 scanner til BMW og Mini
Opbevaringstaske
OBD-kabel
USB opdateringskabel
Dansk manual
Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under 'tilmeld' og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.

Flere funktioner? Tjek disse scannere:
Har du også brug for reset-funktioner i forbindelse med eks. bremseskift, så anbefaler vi den større iCarsoft-serie iCarsoft BM II for BMW & MINI.

Eller alternativt en større maskine som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som dækker alle bilmærker + servicefunktioner.
iCarsoft BMM V1.0 scanner til BMW og Mini
BMM V1.0 scanneren har en 2,8? farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft BMM V1.0 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver BMW og Mini fra 1996 og frem.