For hurtig søgning indtast
annonce id: 45562634
i søgefeltet og klik søg

iCarsoft i950 scanner til Fiat og Alfa Romeo

Kr. 800,- (Inkl. moms kr. 1.000,-)
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
iCarsoft i950 multisystem scanner
iCarsoft i950 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til Fiat og Alfa Romeo fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. OBS! ønsker du flere servicefunktioner, så anbefaler vi Launch S7, som er en mere avanceret og kraftfuld version af i950-scanneren.

iCarsoft i950 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.

Leveres med følgende: 

Håndholdt iCarsoft i950 scanner til Fiat og Alfa Romeo
Opbevaringstaske
OBD-kabel
USB opdateringskabel
Dansk manual
Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under 'tilmeld' og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.

Flere funktioner? Tjek disse scannere:

Flere reset- og servicefunktioner med større og mere kraftfulde maskinee som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som også dækker alle bilmærker.
iCarsoft i950 scanner til Fiat og Alfa Romeo
i950 scanneren har en 2,8? farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft i950 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver Fiat eller Alfa Romeo fra 1996 og frem.