For hurtig søgning indtast
annonce id: 45562583
i søgefeltet og klik søg

iCarsoft i970 scanner til Citroen og Peugeot

Kr. 800,- (Inkl. moms kr. 1.000,-)
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
iCarsoft i970 multisystem scanner
iCarsoft i970 er en multifunktions diagnosescanner og autotester, som er designet specielt til Citroen og Peugeot modeller fra 1996 og frem uafhængigt af brændstoftype. Udlæs og slet fejlkoder i realtid og med live-data fra bilens primære systemer på motor, gearkasse, airbags, ABS bremser mm. OBS! reset-funktioner til eks. olie- og bremseskift kræver iCarsoft CP II til Citroen og Peugeot, som er en udvidet og mere avanceret version af i970-scanneren.

iCarsoft i970 er et simpelt, effektivt og ikke mindst billigt scannings- og diagnoseværktøj, som vi anbefaler til gør-det-selv brugeren. Tilslut scanneren til bilens OBDII-port og du er i gang med at scanne bilens forskellige systemer på ingen tid med trin-for-trin vejledning.
?
Leveres med følgende: 

Håndholdt iCarsoft i970 scanner for Citroen og Peugeot
Opbevaringstaske
OBD-kabel
USB opdateringskabel
Dansk manual
Adgang til nic-tec support forum, hvor du kan stille spørgsmål vedr. produktet, læse om opdateringer mm.

Du får adgang til vores forum her. Opret bruger under 'tilmeld' og send herefter dit brugernavn samt ordrenummer til info@nic-tec.com. Du modtager herefter en e-mail, når din forumadgang er aktiveret.Flere funktioner? Tjek disse scannere:
Har du også brug for reset-funktioner i forbindelse med eks. olie- og bremseskift, så anbefaler vi den større iCarsoft-serie iCarsoft CP II til Citroen og Peugeot.

Eller alternativt en større maskine som Launch NT229 eller Launch CRPMOT som dækker alle bilmærker + servicefunktioner.
iCarsoft i970 scanner til Citroen og Peugeot
i970-scanneren har en 2,8? farveskærm samt nemt og brugervenligt styresystem som ikke kræver yderligere software. iCarsoft i970 er fuldt OBDII kompatibel hvilket giver dig mulighed for at scanne, udlæse og slette fejlkoder på enhver Citroen og Peugeot fra 1996 og frem.