Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Citroën C5 gearkasse

Kr. 4.800,-

Sælgers annoncer Annoncer fra UN-Biler ApS (6)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Reservedele og tilbehør / Gearkasse"

Opret favoritsøgning

Brugte gearkasser sælges til en billig pris online på GulogGratis.dk


Find en ny eller brugt gearkasse på tilbud på GulogGratis.dk

Trænger din bil til en ny gearkasse? Så læg vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er automatgearkasser samt 6 og 5 trins gearkasser til salg til billige priser. På GulogGratis.dk finder du alt, hvad du skal bruge til reparation og opfriskning af din bil. Tag et kig på annoncerne med reservedele og tilbehør og tjek prisen på en brugt motor, servostyring, kobling eller GPS. I kategorierne for styling og autostereo kan du klikke dig rundt blandt annoncer med DVD/CD og multimedie afspillere. Det er også her, du finder en billig biltrailer, bådtrailer eller hestetrailer.

Læs mere
På udkig efter en billig automatgearkasse? På GulogGratis.dk sælges automatiske gearkasser second hand

Oplever du ét eller flere af de følgende problemer med gearkassen: Støj og hylen, skratten ved gearskift, bilen springer ud af gear, bilen kan ikke gå i gear eller der sker intet, når bilen går i gear? Så er det på tide at udskifte bilens gearkasse - og på GulogGratis.dk kan du købe en ny til en billig pris! Her er nemlig salg af brugte automatgearkasser til mange forskellige biltyper.

Brugte gearkasser er på udsalg på GulogGratis.dk, hvor der også er salg af bilmotorer

Hvis gearkassen i din bil giver sig til at hyle og skratte, når du skifter gear, skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er såvel automatgearkasser som 5 og 6 trins gearkasser på tilbud. Måske kan en udskiftning af gearkassen ikke betale sig, så det i stedet er en helt ny bil du står og mangler? Også her er GulogGratis.dk leveringsdygtig i et stort udvalg af nye og brugte biler til billige priser.
Læs mindre