Passat

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  VW Passat 2,0 TDI Trendline 140HK 6g
  I dag 68.500,-
  Flot og velholdt Passat Variant 2,0 TDi
  Flot og velholdt Passat Variant 2,0 TDi

  9 billeder

  d. 08.11 45.000,-
  VW Passat Synsprojekt / Reservedelsbil
  VW Passat Synsprojekt / Reservedelsbil

  7 billeder

  image_search_result
  VW Passat Synsprojekt / Reservedelsbil, modelårg. 2001, Benzin, T Variant, 1,8, 5 døre, 11,9 km/l, 217 km/t, Km 314000, Mellem, St.car, 4 airbags, Sælges som synsprojekt / reservedelsbil. Der kommer lige en fandens smøre her. Først og fremmest, er der mere eller mindre komplet service bog, seneste udfyldt ved 292000 med tandrems skift. Ting jeg har skiftet inden for de seneste +/- 5000km: k04-15 Turbo Olie + Filter Front monteret intercooler Map sensor 4X Tændspoler N75 Forstærket BOV Div. Krumtapsudluftning, slanger og ventiler og vakum gejl. Bsr filterkit + indsugningsslange. skiver+klodser for skiver+klodser og kalibre bag er af nyere dato. Der er monteret 3" hjemmelavet rustfri fra turbo og baglæns, med kat. KW gevind undervogn. Kører med BSR chip, kan selvfølgelig sælges uden. SKAL SYNES INDEN 19 NOVEMBER! Fejl jeg kender til ifb med syn: Bærearme/bøsninger for, muligvis andet i undervogn. (Der medfølger komplet bærearmssæt, styrekugler og sporestænger) Knokkelled venstre, manchet i højre og også mæt af dage. (der medfølger 2x knokkelled med manchetter, som jeg dog ikke kan sige 100% passer, de er bestilt på gætværks mål 30/33 tands) Der skal nok slibes/males eller skiftes bremserør bag, venstre side er i hvert fald svulmet lidt op. Bilen kører og starter hver dag, med fint træk i. Det skal dog nævnes, at bilen ikke er kørt ordentlig ind med nuværende opsætning, så den kører ikke helt "rent" ved 4500-5000 omdrejninger og over. Den kan pulse/fade lidt i ladetrykket ved de højre omdrejninger, men kører ellers godt og uden bøvl. AFR er tjekket og ligger fornuftigt. Den kører mere rent uden bsr chip, men så med væsentlig færre krummer i maskinen. OBS på ekstraordinær skavank: Bilen har haft en utæthed i bagdør. Der er rendt vand ind ved rudeliste, og videre ind i kabinen, da den indvendige dørside samtidig ikke var skruet ordentlig fast. Fuck if i know hvordan og hvorledes, men dørsiden har fået en fuge og er skruet fast igen. #LOLFUCKIT Der er nok stadig fugtigt under al gulvbeklædning osv, men jeg magter ikke at rykke kabine fra hinanden.. Skriv for yderligere spørgsmål eller andet.
  d. 05.11 4.500,-
  Passat 1,9 tdi
  Passat 1,9 tdi

  4 billeder

  d. 02.11 33.000,-
  Uden plader god til reservedele
  Uden plader god til reservedele

  2 billeder

  d. 27.10 Sælges
  Passat 1,9 TDi 105 Trendline Variant
  Passat 1,9 TDi 105 Trendline Variant

  13 billeder

  d. 24.10 22.980,-
  Vw passat
  Vw passat

  10 billeder

  d. 07.10 125.000,-

  Brugte VW Passat stationcar og andre modeller er til salg på GulogGratis.dk


  På GulogGratis.dk kan du købe en brugt Passat med tidløst og elegant design.

  En brugt bil kan sagtens være fuld af stil og elegance. På GulogGratis.dk har private og professionelle forhandlere brugte VW Passat til salg, så du nemt og hurtigt kan finde en billig, men stilfuld brugt passat online. Tyske Volkswagen er nemlig kendt for at skabe personbiler og stationcars med moderne former og fremragende teknologi, så du kan glæde dig over at sætte dig til rette i en brugt bil, som udstråler eksklusivitet, dynamik og selvbevidsthed.

  Læs mere
  Brug GulogGratis.dk når du er på udkig efter en billig, brugt VW Passat.

  Det gode bilkøb starter med et grundigt forarbejde på GulogGratis.dk, hvor du kan orientere dig blandt de mange spændende annoncer med VW Passat stationcars, varevogne og personbiler til salg. Her kan du få et godt overblik over de enkelte bilmodellers egenskaber og prisniveauet på brugtbilsmarkedet. Når du har indkredset, hvilke brugte biler der er relevante for dig, kan du kontakte forhandleren og aftale et møde, hvor du kan undersøge bilen og tage en prøvetur.

  VW Passat er det elegante bilvalg – find din første bil til salg på GulogGratis.dk.

  Selvom du er førstegangskøber, skal du ikke gå på kompromis med stil og kvalitet. Hvis økonomien sætter grænser for dit første bilkøb, kan du gøre en billig handel blandt de brugte VW Passat, som sælges på GulogGratis.dk. En aften foran computeren kan spare dig for mange penge i forbindelse med dit første bilkøb, og på GulogGratis.dk får du hurtigt overblik over de forskellige Passat-modeller; du kan f.eks. tjekke prisniveauet eller sammenligne de enkelte årganges udstyr og antal kørte kilometer.
  Læs mindre