Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

VW Passat Variant 1,9 TDI Trendline Tiptr. 130HK Stc Aut.

Kr. 19.580,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Ønskebiler ApS (22)


Passat

Få besked, når der er nye annoncer i:
"VW / Passat"

Opret favoritsøgning

Brugte VW Passat stationcar og andre modeller er til salg på GulogGratis.dk


På GulogGratis.dk kan du købe en brugt Passat med tidløst og elegant design.

En brugt bil kan sagtens være fuld af stil og elegance. På GulogGratis.dk har private og professionelle forhandlere brugte VW Passat til salg, så du nemt og hurtigt kan finde en billig, men stilfuld brugt passat online. Tyske Volkswagen er nemlig kendt for at skabe personbiler og stationcars med moderne former og fremragende teknologi, så du kan glæde dig over at sætte dig til rette i en brugt bil, som udstråler eksklusivitet, dynamik og selvbevidsthed.

Læs mere
Brug GulogGratis.dk når du er på udkig efter en billig, brugt VW Passat.

Det gode bilkøb starter med et grundigt forarbejde på GulogGratis.dk, hvor du kan orientere dig blandt de mange spændende annoncer med VW Passat stationcars, varevogne og personbiler til salg. Her kan du få et godt overblik over de enkelte bilmodellers egenskaber og prisniveauet på brugtbilsmarkedet. Når du har indkredset, hvilke brugte biler der er relevante for dig, kan du kontakte forhandleren og aftale et møde, hvor du kan undersøge bilen og tage en prøvetur.

VW Passat er det elegante bilvalg – find din første bil til salg på GulogGratis.dk.

Selvom du er førstegangskøber, skal du ikke gå på kompromis med stil og kvalitet. Hvis økonomien sætter grænser for dit første bilkøb, kan du gøre en billig handel blandt de brugte VW Passat, som sælges på GulogGratis.dk. En aften foran computeren kan spare dig for mange penge i forbindelse med dit første bilkøb, og på GulogGratis.dk får du hurtigt overblik over de forskellige Passat-modeller; du kan f.eks. tjekke prisniveauet eller sammenligne de enkelte årganges udstyr og antal kørte kilometer.
Læs mindre