Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

VW Golf 1,4 TSI Highline 160HK 5d

Kr. 87.500,-


Golf

Få besked, når der er nye annoncer i:
"VW / Golf"

Opret favoritsøgning

Bobcat 940
Bobcat 940, Med greb. 1,60 bred....
45.000,-
Opdateret d. 01.06 kl. 00:06

Brugt VW Golf: Årets bil 2013 er til salg på GulogGratis.dk


Brugte VW Golf sælges af private og professionelle forhandlere på GulogGratis.dk.

VW Golf er kåret til World Car of the Year 2013, fordi den kompakte, hurtige og intelligente bil også er sjov at køre i. På GulogGratis.dk kan du købe en brugt golf, som på trods af sin overskuelige størrelse er rummelig og komfortabel inden i. Udover at være effektiv og miljøvenlig, kan en brugt golf også prale af maksimum udstyr og sikkerhed. Hvis du vil have en billig bil, der er i en klasse for sig, skal du altså vælge en af de brugte golfer, som er til salg på GulogGratis.dk.

Læs mere
Find en brugt VW Golf på nettet – GulogGratis.dk har mange modeller til salg.

På GulogGratis.dk sælges brugte VW Golf, så hvis du er på udkig efter en billig personbil eller varevogn er det her, du skal kigge forbi. Det er ikke uden grund, at golfen er verdens 3. bedst sælgende bilmodel, uanset om du vælger en 3, 4 eller 2.0 GTi, får du nemlig en komfortabel og hurtig bil. Når du klikker dig ind på GulogGratis.dk, finder du bilannoncer med personbiler og varevogne fra private og professionelle forhandlere i dit nærområde. Det varierede udvalg tæller nyere og ældre modeller af den praktiske tyske bil, som matcher ethvert kørebehov.

Find din første bil blandt de billige brugte personbiler til salg på GulogGratis.dk.

Som førstegangskøber kan du gøre en rigtig god bilhandel på GulogGratis.dk, hvor udvalget af brugte Volkswagen er stort og varieret. Inden du giver dig i kast med bilannoncerne på nettet, er det en god idé at overveje dine ønsker til din første bil: Hvor mange kilometer skal den køre på literen? Hvor stort bagagerum har du brug for? Hvilken pris har du råd til at betale? Når du har styr på dine krav, finder du nemt og hurtigt den bilmodel, som bedst matcher dine behov blandt de mange brugte biler til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre