Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

VW Touran 1,9 TDi 105 7Pers

Kr. 17.500,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"VW / Touran"

Opret favoritsøgning

På GulogGratis.dk sælges brugte VW Touran 1,9 TDi samt reservedele og tilbehør til MPV’en


En brugt VW Touran til en billig pris finder du på GulogGratis.dk

Når du tager et kig på annoncerne med brugte VW Touran til salg på GulogGratis.dk, finder du både velholdte og velkørende 1,9 TDi, 1,6TDi og 2,0 TDi. Men der sælges også andre Volkswagen modeller som den populære Polo eller Passat samt Tiguan og Transporter. På GulogGratis.dk er der også styling samt reservedele og tilbehør til salg – så uanset hvilken Volkswagen-model du kører rundt i, kan du finde tagbøjler eller sæder, som passer til din bil blandt de mange annoncer.

Læs mere
VW Touran på GulogGratis.dk: Køb en brugt all-rounder på nettet

VW Touran 1,9 TDi er til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan være heldig at gøre en billig handel blandt annoncerne med brugte biler. Hvis din næste bil skal være en praktisk og rummelig all-rounder, er den kompakte MPV fra Volkswagen et godt valg. Med sine 5 døre og op til 7 sæder er Touran-modellen på én og samme tid nemlig sporty og praktisk, økonomisk og trækstærk samt rummelig og kompakt. Alle kan finde sig til rette i de fleksible sæder, som kan indstilles i mange forskellige positioner, og bilen har plads til såvel feriebagagen som de små ting i dagligdagen.

Vild med Volkswagen? VW Touran sælges på GulogGratis.dk

Når du køber en af de alsidige VW Touran, som er til salg på GulogGratis.dk, får du en bil med et højt udstyrs- og sikkerhedsniveau. De gennemtænkte førerassistentsystemer fra Volkswagen assisterer dig på enhver køretur, mens innovativ teknologi leverer fremragende køreegenskaber. Vælger du Van-modellen, må du undvære bagsædet, men får i stedet et ekstraordinært stor varerum med lav læssekant og stor bagklap, som sikrer nem adgang.
Læs mindre