Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Volvo V70 2,5 20V

Kr. 12.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Hobrobilsalg (51)


V70

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Volvo / V70"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt Volvo V70 stationcar på GulogGratis.dk


Brugt Volvo V70 Momentum sælges på GulogGratis.dk, hvor der også sælges Volvo 850, S40 og V50

På GulogGratis.dk sælges der hver dag masser af brugte biler fra alle de kendte bilfabrikanter. Også Volvo V70 stationcar er til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan være heldig at finde en velholdt brugt Momentum til en billig pris eller netop de reservedele, du står og mangler. Her er naturligvis også andre Volvo-modeller til salg, så klik dig ind på GulogGratis.dk og gå på jagt efter en billig 850, S40 eller V50 blandt de mange bilannoncer fra både private og professionelle forhandlere.

Læs mere
På GulogGratis.dk sælges brugte Volvo V70 til en god pris

Gør et fordelagtigt bilkøb online, når du besøger GulogGratis.dk og kigger nærmere på annoncerne med brugte Volvo V70 til salg. Her kan du nemlig finde en velkørende Momentum til en billig pris, som måske oven i købet kan forhandles endnu længere ned. Volvos femdørs stationcar har været i produktion siden 1996 og findes i flere varianter med større eller mindre ændringer fra generation til generation. Derfor er det en god idé at lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvis du mangler en bestemt del til din stationcar – her sælges nemlig reservedele til mange forskellige årgange og modeller.

En brugt Volvo V70 stationcar finder du på GulogGratis.dk, hvor der også er reservedele til salg

Du kan være heldig at finde en brugt Volvo V70 til en billig pris på GulogGratis.dk. Vælger du i stedet den helt nye V70’er, får du en rummelig familiebil med fokus på komfort og sikkerhed. Stationcarmodellen har integrerede barnepuder, el-barnelåse og bagsædeunderholdning, så også de mindste passagerer kan være veltilpasse og sikre på køreturen. Indeklimaet vedligeholdes af den effektive Clean Zone Interior Package, som fjerner dårlig luft og andre forureninger. Hertil kommer det avancerede bremsesystem City Safety, som automatisk aktiverer bremserne, hvis føreren ikke når at reagere på en forankørende bils pludselige opbremsning.
Læs mindre