Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Toyota Avensis 2,0 VVT-i T3

Kr. 89.900,-

Sælgers annoncer Annoncer fra 2s Automobiler ApS (35)


Avensis

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Toyota / Avensis"

Opret favoritsøgning

Brugte Toyota Avensis stationcar og reservedele sælges på GulogGratis.dk


En brugt Toyota Avensis køber du på GulogGratis.dk, hvor der også er reservedele til salg

Det bliver svært at vælge, når du tager et kig på de fine brugte Toyota Avensis, som er til salg på GulogGratis.dk. Blandt annoncerne finder du nemlig lækre Toyota-modeller i forskellige prisklasser, så du nemt finder en brugt bil, der både matcher din stil og dit budget. F.eks. kan du blive den lykkelige ejer af en 5-dørs 1,8 Sol Stationcar Van i sølvmetal eller sort. På GulogGratis.dk er der også mange andre billige biler til salg, og der sælges også reservedele til en billig pris.

Læs mere
Brugt Toyota Avensis på GulogGratis.dk: Elegante brugte biler er til salg på nettet

Toyota er en af verdens største bilproducenter af en bred vifte af benzin-, diesel- og hybridbiler. Hvis du vil have en lækker bil, skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor den flotte Toyota Avensis er til salg. Avensis-modellen har et raffineret design med harmoniske proportioner og elegante linjer, hvor kvalitet og lækker finish går op i en højere enhed. Bilens avancerede teknologi bidrager til et højt sikkerhedniveau, mens den kraftfulde og økonomiske motor får dig hurtigt frem til din destination.

Køb feriebilen i dag: Toyota Avensis er til salg på GulogGratis.dk

Når du har investeret i en af de fine brugte Toyota Avensis, som sælges på GulogGratis.dk, mangler du bare at få bilen klar til kør-selv-ferien, inden du og din familie kan sætte kursen sydpå. Ingen anden rejseform giver så meget frihed som bilen, men det er vigtigt, at du booker tid til et serviceeftersyn af din bil, før I kører af sted. Det er også en god idé at tjekke, om du har vejhjælp i udlandet samt at opdatere navigationskortet. Tænk også på børnene på bagsædet, hvor solen ofte bager ind af vinduerne: Sørg for at have en velfungerende klimaanlæg og investér i solskærme til bagruderne. Ligeledes kan du med fordel investere i en tagboks, så I uden problemer kan få plads til al jeres bagage.
Læs mindre