Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Flot Yaris 1.3

Kr. 54.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra jjck (4)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Toyota / Yaris"

Opret favoritsøgning

Find en brugt Toyota Yaris 1,4 D–4D til en pris, der passer dig, på GulogGratis.dk


Bliv ejer af en brugt Toyota Yaris 1,4 D-4D på GulogGratis.dk: Her sælges også Aygo, Avensis og Corolla

Udvalget af brugte Toyota på GulogGratis.dk er stort og varieret. Derfor finder du nemt en brugt Toyota Yaris til en billig pris - eller hvad med en brugt Aygo, Avensis eller Corolla til salg hos en forhandler nær dig? Er du mest til sort-, sølv- eller koksmetal? Du finder alle farvevarianter af den populære Toyota-model blandt annoncerne på GulogGratis.dk, hvor der også sælges reservedele, styling, dæk og fælge, der passer til netop din bil.

Læs mere
En brugt Toyota Yaris kan blive din til en billig pris, når du klikker dig ind på bilannoncerne på GulogGratis.dk

Lad dig inspirere af udvalget af brugte biler til salg på GulogGratis.dk, når du skal købe en ny bil. Her er masser af bilannoncer fra forhandlere rundt omkring i landet, så du nemt kan lokalisere en brugt Toyota Yaris til salg i dit nærområde. Den lille 3- eller 5-dørs hatchback afløste Toyota Starlet i 1999 og kunne i starten også fås som 5-dørs MPV med tilnavnet Verso. Motorprogrammet omfatter flere forskellige benzinmotorer samt én dieselmotor, mens den helt nye Yaris-model også fås som hybridbil.

Det er på GulogGratis.dk, at du finder en brugt Toyota Yaris til salg i dit nærområde

På GulogGratis.dk kan du finde en brugt Toyota Yaris til en billig pris, men måske frister den nye model også? Udover valget mellem tre forskellige effektive motorer i energiklasse A, byder den nye Yaris på nyheder såvel inde som ude: Integreret multimediesystem med trykfølsom skærm, fartpilot, klimaanlæg samt rat og gearknop i læder er blot nogle af de interiøre tilføjelser, mens elsidespejle med integreret blinklys, tagspoiler samt mørktonede bagerste sideruder er at finde blandt modellens ydre fornyelser. Sikkerheden er opgraderet med anti-piskesmældssæder og ISOFIX beslag på bagsædets to yderpladser.
Læs mindre